STEPWOWZOR scrie:Cum asa,ca m-am uitat la toate creatiile tale,si ai folosit doar doua fonturi.
Incearca sa nu mai pui text pe creatii...mai mult strica.
Si ai grija ca culorile(cacofonie) sa fie cat mai vibrante,sa nu fie prea sterse.
Mda .. esti designer si nu stii ce e fontul .. team prins de multe ori cu rip .. astea mai mult sunt toate de pe net ... a pus un text .. propun sai scoateti deisgneru .
Poti posta un psd la urm lucrari
cea cu elicopter in flacari
si cea cu o casa si o masina,casa fiind in spatele masinii
In rest ce sa zic,sunt destul de reusite lucrarile,doar fontu nu ai stiut sa il pui cum trebuie sa arate bine lucrarea
RazvaneL scrie:Poti posta un psd la urm lucrari
cea cu elicopter in flacari
si cea cu o casa si o masina,casa fiind in spatele masinii
In rest ce sa zic,sunt destul de reusite lucrarile,doar fontu nu ai stiut sa il pui cum trebuie sa arate bine lucrarea
RazvaneL cum sa iau PSD- u asta ca eu fac lucrarile prin PhotoScape da acolo nu este PSD .
RazvaneL scrie:Sa iti amintesc ce este aici ? Portofoliu Photoshop !!!
Eu zic ca sunt RIP pentru ca ai pus un text foarte naspa fata de cum a iesit lucrarea
Rip ! Aia cu Elicopterul si Action nu e a ta ! E a unui moderator global dupa o comunitate mari Action's
Faceam belele ziua jucam fotbal peste noapte Cu sticlele marcate la coada la lapte Si pufaiam carpati pasam intre frati Iar pe la 15 ani bagam in piept iarba si has
Sunt destul de simple ... background + render .. ce e assa greu . pe unele poate ai dat cu brush + ca nu se prea incadreaza renderu in unele imagini ..
bogdan. scrie:Cam slabute creatiile mai lucreaza si poate o sa primesti inapoi designer.
Poate te invata steph el e destul de priceput....
Bogdane eu pot face creatii ft bune dar nu am timp liber in ultimile zile promit ca maine revin cu 10 Lucrari noi
Asta nu inseamna n-ai nevoie de tutoriale,sau ca nu ai ce invata de la altii.
Prea simple lucrarile...urmeaza si tu niste tutoriale mai bune nu d-astea de cacao.
bogdan. scrie:Cam slabute creatiile mai lucreaza si poate o sa primesti inapoi designer.
Poate te invata steph el e destul de priceput....
Bogdane eu pot face creatii ft bune dar nu am timp liber in ultimile zile promit ca maine revin cu 10 Lucrari noi
Asta nu inseamna n-ai nevoie de tutoriale,sau ca nu ai ce invata de la altii.
Prea simple lucrarile...urmeaza si tu niste tutoriale mai bune nu d-astea de cacao.
Bine voi incerca sa fac niste tutoriale revin cu edit !
Ultima oară modificat 24 Noi 2012 12:29 de către ChromeXpssss, modificat 1 dată în total.