cerere unban Stefan

Arhiva forumului

Moderatori: Moderator Global, Administrator

Încuiat
stefan351
Membru
Membru

1.Nick-ul tau:Stefan 2.Adminul care v-a banat:Padr3 3.Motivul pentru care ati luat ban:limbaj 4.Adresa ip a dumneavoastra:79.112.218.119 5.Dovada:eu doar voiam sa ma joc pe un server care imi placea dupa care m am ofticat ca ma omorau butzii astia fara pic de bun simt si eo nu voiam decat sa fac surf linistit si din cauza asta + a injuratului adminu mi-a dat ban.vreau sa ma revansez fata de asta si promit ca daca voi fi debanat vi tacea promit :) pe cuvant.motivu pentru care am injurat au fost butzii care au tras in mine si am continuat sa se invete minte dar nu au vrut deci incapatanarea=prostie.intelegi?bine stiu ca am gresit dar ce vrei ce e but e but si jderutu o stricat trecerea map tutorial nenorocitu ala X( .si in plus cine blocheaza trecerea? ori e surf ori e cs? si am continuat pentru ca nu a vazut adminu ce nesimtiti erau butii aia.bine recunosc si ca eu am intrecut linia dar hai frate si jderutu si altii injurau si nu lea dat kick adminu.si in plus thv e un bou care are numa awpu ii chior rau.si ma istrica si jocu cu o arma care ucide di ntro lovitura.
Ultima oară modificat 29 Dec 2012 10:28 de către stefan351, modificat de 3 ori în total.
GlonT
Administrator
Administrator
Cunostinte CS: Excelente
Detinator Steam: Da
CS Status: Surfing oO

Stefan, banul pe care l-ai luat ramane valabil pana un admin principal va analiza situatia ta.
Eream pe server cand injurai ca nesimitul. Ti s-a atras atentia dar tu ai continuat, a fost executata comanda
" kick " ai reintrat si ai continuat sa injuri

Pe server au fost -Htv- , Jderutu (cel cu care te injurai) si EU.
Imagine
EVERYBODY LIES
Imagine
Imagine
GTX*/Al3xXx
Zeus
Zeus
Cunostinte CS: Excelente
Detinator Steam: Da
CS Status: Surf.TryAgain.Ro
Localitate: Brăneşti-Ilfov-România-Europa-Terra-Calea Lactee-Univers

La limbajul pe care il ai... dute de te plimba!
Imagine
Imagine
Urât de mulți, iubit de puțini, dar respectat de toți.
Ăsta sunt eu, GTX*/Al3xXx mereu!
Încuiat

Înapoi la “Arhiva forum”