Inteleg ca e frustrat e ok,eu nici nu te bagam in seama nu-mi pasa cine esti si vii la mine ca am kzh,ca imi dai ban ai dat voteban costy pentru kzh.Iti place sa minti rauu,am luat gag de la server si tu credeai ca am iesit si ai zis pe chat "daca mai intra ii dau ban" iar eu eram acolo.M-ai acuzat de nenumarate ori de kzh si mi-ai zis ca-mi dai ban iar eu ti-am zis ca daca imi dai ban ai reclamatie

.Eu vorbeam cu fabregas si am scris 8===D iar tu mi-ai dat gag 10 minute,peste un minut tot tu mi-ai dat kick iar peste inca un minut tot tu mi-ai dat ban 10 minute(WTF?!) lumea nu se invarte in jurul tau,sa-ti fie clar.Ma iei cu amenintari ca ti-au mai facut si altii reclamatie si nu au mai calcat pe server(cer verificarea logurilor cand a zis asta)
Cer verificarea logurilor sa fie clar ,retry rezerva-ti 10 minute si verifica logurile.Vei vedea ce mi-a zis si ce s-a intamplat si vei vedea ca eu nu l-am injurat fiindca eu nu injur;)...(doar prietenii)
I-am zis sa facem un pariu,filmez cs-ul cand intru in el,cand bag comenziile si cand joc si ii demonstrez ca nu am kzh iar el nu a fost de acord.
Inca o data CER VERIFICAREA LOGURILOR si cat mai urgent,nu te ajuta cu nimic daca iti pui prietenii sa dea contra,pot face acelasi lucru dar nu am nevoie fiindca stiu ca am dreptate,retry sper ca vei avea 10 minute sa vezi ce s-a intamplat cu adevarat nu am nevoie sa postez nicio dovada,nimic astept sa verifici logurile,mersi.
Numai dau nicio explicatie fiindca e inutil,o sa se vada adevaru:).
PS:Si care e problema? imi place sa fiu arogant si fiitos,am cu ce si prietenii mei nu ai nimic impotriva de ce m-ar interesa ce zice un oarecare "matur" de pe un joc?\
EDIT:Am verificat cateva reclamatii,am observat ca 1OARECARE da pro la toate reclamatiile,GENIAL :o.
Aceasta este semnatura mea .