RECLAMATIE COSTY

Arhiva forumului

Moderatori: Moderator Global, Administrator

Încuiat
foreVer
Membru
Membru

Nick-ul tau:foreVer
Nick-ul adminului/playerului:Costy
Motivul:Injura admin [ adminul is eu =))]
Dovada:Era liniste pe sv si am facut o gluma eu despre sky... si Domnul Costy ma injurat fara motiv :|...

Aicia => http://steamcommunity.com/profiles/7656 ... reenshots/

P.S: Cititi din pozele de la cs-ul 1.6 nu de la cel HNS nVidia v3 :) ....ma si amenintat ca imi da el remove !! ca iam dat gag :)) dar are noroc ca mam dus la magazin ca ii postam si reclamatia aia :))..se si vede ca ma injurat si prin say si prin U@.

MA SCUZATI CA NU LEAM PUS IN ORDINE POZELE :)
1OARECARE
Designer
Designer
Cunostinte CS: Foarte Bune
Detinator Steam: Nu
CS Status: Nebun. =D

De cand s-a intors si-a cam luat nasul pe sus.. deh.. arfe de "vedeta"

:pro:
Imagine

ImagineY!M : nightz0r.roby Imagine
Costy
Membru
Membru
Cunostinte CS: Nu prea bune
CS Status: .

Inteleg ca e frustrat e ok,eu nici nu te bagam in seama nu-mi pasa cine esti si vii la mine ca am kzh,ca imi dai ban ai dat voteban costy pentru kzh.Iti place sa minti rauu,am luat gag de la server si tu credeai ca am iesit si ai zis pe chat "daca mai intra ii dau ban" iar eu eram acolo.M-ai acuzat de nenumarate ori de kzh si mi-ai zis ca-mi dai ban iar eu ti-am zis ca daca imi dai ban ai reclamatie ;).Eu vorbeam cu fabregas si am scris 8===D iar tu mi-ai dat gag 10 minute,peste un minut tot tu mi-ai dat kick iar peste inca un minut tot tu mi-ai dat ban 10 minute(WTF?!) lumea nu se invarte in jurul tau,sa-ti fie clar.Ma iei cu amenintari ca ti-au mai facut si altii reclamatie si nu au mai calcat pe server(cer verificarea logurilor cand a zis asta)

Cer verificarea logurilor sa fie clar ,retry rezerva-ti 10 minute si verifica logurile.Vei vedea ce mi-a zis si ce s-a intamplat si vei vedea ca eu nu l-am injurat fiindca eu nu injur;)...(doar prietenii)

I-am zis sa facem un pariu,filmez cs-ul cand intru in el,cand bag comenziile si cand joc si ii demonstrez ca nu am kzh iar el nu a fost de acord.

Inca o data CER VERIFICAREA LOGURILOR si cat mai urgent,nu te ajuta cu nimic daca iti pui prietenii sa dea contra,pot face acelasi lucru dar nu am nevoie fiindca stiu ca am dreptate,retry sper ca vei avea 10 minute sa vezi ce s-a intamplat cu adevarat nu am nevoie sa postez nicio dovada,nimic astept sa verifici logurile,mersi.
Numai dau nicio explicatie fiindca e inutil,o sa se vada adevaru:).

PS:Si care e problema? imi place sa fiu arogant si fiitos,am cu ce si prietenii mei nu ai nimic impotriva de ce m-ar interesa ce zice un oarecare "matur" de pe un joc?\

EDIT:Am verificat cateva reclamatii,am observat ca 1OARECARE da pro la toate reclamatiile,GENIAL :o.
Aceasta este semnatura mea .
1OARECARE
Designer
Designer
Cunostinte CS: Foarte Bune
CS Status: Nebun. =D

Costy scrie:EDIT:Am verificat cateva reclamatii,am observat ca 1OARECARE da pro la toate reclamatiile,GENIAL :o.
Ca tot vorbeam de arfe..

Da, adevarat. PRO la toate reclamatiile, dar la tine e un caz special. :) .. asta asa ca sa fi tu "multumit" ca vad ca esti genu' de pusti care ii place sa fie in centrul atentiei.

Aa.. si multumim pentru compunerea ta pe tema "Cum sa te scoti din incurcaturi", dar cred ca ai gresit forumul. Poate vroiai pe e-referate.
Imagine

ImagineY!M : nightz0r.roby Imagine
foreVer
Membru
Membru

Costy ?! Ai vro dovada ?! AaAa NU ai logic eu am dovada asa ca toti putem minti fara o dovada...:| te rog frumos sa aduci dovada si dupaia sa comentezi aceasta reclamatie !!

P.S: Ai avut noroc ca nu am facut poze si la "Ca iti iei remove daca imi dai ban" atata..ca fraier am fost ca nu am facut si la aia..... a si ?!

PUTEAM SATI DAU BAN PERMANENT DACA VREAM CA MAI INJURAT CITESTE REGULAMENTUL FRATICA !!!!! EU DECID CU CE TE PEDEPSESC DACA INJURI ADMINUL X SAU Y [ FOREVER ].
antonyoboy13
Membru
Membru
Cunostinte CS: Excelente
CS Status: L0vE Is For FrEE

Nu prea se intelege bine in imaginea pe care ai dat-o
Imagine
Imagine
foreVer
Membru
Membru

Imi cer inca odata scuze pt. ca nu eam pus in ORDINE :).
aSqaSq
Membru
Membru

(Sorry ca voi comenta }

Vai tu forever cati anisori ai ? Pisi eram pe svr cand al amenintai ... si nu vreau sa ai iau apararea lui smecleu asta ca is certat cu el dar nu mai minti in halul asta inadmisibil acest lucru , este Furt pe fata .. sti cati ani de zdup iei pt asa cv ?
In fine esti un mincinos cu curul gros acest lucru este inadmisibil vreau remove ,verificate logourile sau cu so spune
inadmisibil,inadmisibil,inadmisibil,inadmisibil,inadmisibil,inadmisibil,inadmisibil,inadmisibil,inadmisibil,inadmisibil,inadmisibil,inadmisibil,inadmisibil
ImagineImagine
Imagine
bogdan.
Membru
Membru
CS Status: Surf.TryAgain.Ro

Forever ai avertisment.
:closed:
.
Imagine
ImagineImagineImagine