Am intrat si eu de 2 zile sa joc pe cs.tryagain.ro , am zis sa fac niste fraguri... Ce am observat e faptul ca sunt maxim 7,8 harti prin rotatie, aproape nici un admin online majoritatea timpului (din cand in cand numai) ceea ce duce la nerespectarea anumitor reguli pe acest server (cs), cat si la foarte putini membrii pe cs.tryagain.ro ...
Ceea ce propun este:
-Mai multe harti...
-Sa fie cineva online care sa dea la vot, gag etc (cum e pe DR, activitate din partea adminilor)...
-Mai mult interes fata de acest server ca si fata de celelalte.
Si cam atat pentru acum.
CS Tryagain - Propunere
Moderatori: Moderator Global, Administrator
Ultima oară modificat 05 Apr 2011 21:15 de către Chuby, modificat 1 dată în total.
Pai eu stiam de un tracker unde era un torrent cu 1000 de harti pentru Counter Strike dar faza e ca nu stiu daca e voie sa zic site-ul aici sau ceva...
edit #1: iar la faza cu 2-3 oameni, cu harti noi vin si oameni noi...
edit #2:
www.lasttorrents.org e trackerul.
Sau daca nu, cauti pe google "1000 maps for counter strike" si gasesti un counter strike 1.6 de downloadat care are la Pack si 1000 maps
.
edit #1: iar la faza cu 2-3 oameni, cu harti noi vin si oameni noi...

edit #2:
www.lasttorrents.org e trackerul.
Sau daca nu, cauti pe google "1000 maps for counter strike" si gasesti un counter strike 1.6 de downloadat care are la Pack si 1000 maps

Mda... Si cum faci asta baca? Adica sa vina mai multi membri... Daca s-ar ocupa cineva cum e pe DR iti spun eu ca ar fi mai multi jucatori si pe CS.
>> Cred ca sunt mai multe harti nu doar 6-7.
>> De ce nu se bag celelalte harti ?
>> Pentru ca nu prea sunt playeri.
>> Daca ar fi playeri am juca pe dust2, de_inferno etc..
>> Dar asa cand pe fy_snow sunt 5 vs 5 cand schimbi mapa ies aproape toti.
>> Asta e beleaua.
>> De ce nu se bag celelalte harti ?
>> Pentru ca nu prea sunt playeri.

>> Daca ar fi playeri am juca pe dust2, de_inferno etc..
>> Dar asa cand pe fy_snow sunt 5 vs 5 cand schimbi mapa ies aproape toti.
>> Asta e beleaua.

mda.....mai bagati si fy_snow_orange pe langa alea.. 

eu mis in fiecare zi pe sv si pe forum deci sunt liber ori cand vreau intru pe sv 

nu mai bagati he_glass pe lnga mapele alea cei naspa mapa