Nickname player/admin reclamat : keA*Godlike
Motivul reclamaţie :am aflat ca scoate banurile la playeri care au fost banati de diversi admini
Dovezi (screen) :http://img864.imageshack.us/i/nawagodlike.png/
Alte precizări :Nu vreau dusmanie si probleme dar eu cred ca nu e frumos ... Cititi ce zice CaTa
Ce ai vrea sa pateasca? : downgrade e la prima tentativa cred !
Reclamatie Godlike
Moderatori: Moderator Global, Administrator
- Berzerrk.
- Membru
- Cunostinte CS: Excelente
- Detinator Steam: Da
- CS Status: I'm not weird , I'm a limited edition !
Bun sa umplut paharu nici un admin nu mai are acces la comanda amx_unban doar ownerii,si de godlike nu stiu ce sa zic pentru ca nu am vazut in poza ca chiar da unban.
It's true, you are special.. but not quite as special as i am!

There's a fine line between genius and insanity. I have erased this line

Bullet tu esti total pe langa, abia intru pe server ca sunt ocupat. Habar n-am sa scot un ban
ca sa stii si tu .. Nu i-am mai scos la nimeni nici un ban, nush ce vorbeste ala .. poate a zis asa k sa nu`i dai ban .. Tu crezi toti playerii
?
Ce avertizare G.C.T ca nici dovada n-are k am scos ban , eu nu sunt admin pe prietenii sa scot ban-uri ..Bullet tu oricum deja ai intrecut masura,De adminat nu stii sa adminezi deloc. Oricum ti-am zis ca fara o reclamatie de la mne nu scapi`
! BAFTA 

Ce avertizare G.C.T ca nici dovada n-are k am scos ban , eu nu sunt admin pe prietenii sa scot ban-uri ..Bullet tu oricum deja ai intrecut masura,De adminat nu stii sa adminezi deloc. Oricum ti-am zis ca fara o reclamatie de la mne nu scapi`

RESPECTA SI VEI FI RESPECTAT !!
Dacă ai greşit, plăteşti! Nu se acordă o a doua şansă!
Eu nu gresesc niciodata.Odata am crezut ca gresesc dar am gresit.[:))]

stii ceva mam saturat de copkii infumurati ca tine ..... pe surf mai amenintat de nn ori ca ma lasi fara admin ! iar dac nici eu nu stiu sa adminez atunci tu esti pe langa mult ....
Din poza se vede clar ca omu te cunoaste si ca iai scos banu si nu o mai da la intors !!!
VREAU SA SE IA MASURI .
Din poza se vede clar ca omu te cunoaste si ca iai scos banu si nu o mai da la intors !!!
VREAU SA SE IA MASURI .
BA Esti nebun il intrebam pe CaTa ala sa fim aman2 de fata
?SA VEZI CE ZICE .. EL A ZIS ASA SA NUI DAI BAN CA CICA EU II SCOT BAN HABAR NU AVEAM PANA SA A ZIC JACKI CUM SE SCOATE UN BAn + nici nu stiam k aveam comanda .. !
Termina-te k prea smeker esti tot injuri dar vedem noi` si din clan te-am scos demult ca faceai figuri adminand nu stii dai slay knd ma baga pe sv .. astai admin ?!
Las k vedem
!

Las k vedem

RESPECTA SI VEI FI RESPECTAT !!
Dacă ai greşit, plăteşti! Nu se acordă o a doua şansă!
Eu nu gresesc niciodata.Odata am crezut ca gresesc dar am gresit.[:))]

- Berzerrk.
- Membru
- Cunostinte CS: Excelente
- Detinator Steam: Da
- CS Status: I'm not weird , I'm a limited edition !
Aduceti SS cand se vede de ex:Godlike Unban:xxx.yyy.zz.ww (este doar un exemplu). Pana atunci Topic Closed.

It's true, you are special.. but not quite as special as i am!