Toti Admini de pe gg

Arhiva forumului

Moderatori: Moderator Global, Administrator

Încuiat
DoPPeL
Membru
Membru

Am observat ca se dau :pro: doar asa aiurea..Deci sa va explic ceva:Un admin din cati sunt pe gg nici unul nu a intrat niciodata pe server nu ati vazut alti playeri jucand nici macar nu il aveti la favorite dar voi La toti care fac o cerere de admin le dati :pro: rapid...

Ei Bine!! Pana aici v-a fost!! Gata Adminele pana acum din cate vad le-am dat hop-trop si pe langa sunt luat si de fraier.. Dar Gata!!!!!! Toti Adminii pana luni aveti termen sa aveti 20 de ore jucate pe server..Asta nu e neaparat..daca vreti remove sa nu faceti...

Dar cine nu vrea remove are termen pana luni sa fac 20 ore jucate pe serverul de gungame. Pentru ca eu nu accept sa dau admine aiurea.. Doar de a fi date!!!.

Sper ca m-am facut inteles

O zi buna! :)
Imagine

Imagine
baca
Membru
Membru

eu il am la history si ma uit tot timpu daca e cineva pe server sa nu stau singur si in vreo 2 ,3 ore nimeni nu a intrat pe sv! am stat si vreo 10 min am zs ca intra vreo unu..da nimic abia mai tarziu era aRpad si inca cineva :-?? in rest gol..trebuie sa ne facem reclama sa il populam ca asa nu sta nimeni sa joace..
-Quick. Imagine Baca

Crappy Imagine baca^
0ana Imagine baca^
baca^ Imagine J@cki
DoPPeL
Membru
Membru

da Baca in acest caz dar alti nu intra de fel ca daca ii caut pe gametracker nici nu exista!
Imagine

Imagine
Stress
Membru
Membru

eu il am la favorite... de intrat pe servar intru...dar nu e nimeni si chem un prieten si jukam noi 2...
ps:dupa ce suntem 2-3 mai intra vrun admin astfel nu
AkEd
Fost Administrator
Fost Administrator
Detinator Steam: Da
CS Status: I will frag you ;x

Eu intru si cand nu este nimeni.Imi impart timpul pentru toate serverele !
Deci nu tineti niste redirecte ?
P.S:Ma pot ocupa doar daca sunteti deacord :)
Wo0w
Membru
Membru
Detinator Steam: Nu

Snt :pro: pt redirecte ;) :)
Încuiat

Înapoi la “Arhiva forum”