Reclamatie red

Arhiva forumului

Moderatori: Moderator Global, Administrator

Vampii
Membru
Membru

Ban + destroy .
Mi'a dat blind 3 runde si m'am rugat sa'l scoata debea la a 4 runda l'a scos.
Demo nu a facut ...
Nu avea de ce sa imi dea , vreau remove admin ( red )
Deci poze demo etc nimic .
Pun si pozele de la raluca ( SnapShoot )
http://imageshack.us/photo/my-images/71 ... 000zh.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/71 ... 0004a.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/80 ... 0005h.png/
baca
Membru
Membru

daca red nu are demo si a dat ban dupa ochi merita remove..Am vazut numele tau dar putea sa iti spuna sa il schimbi nu sa iti dea destroy acuma nush :-??
Eu spun ca ar trebui sa primeasca remove .Nu are comportament si limbaj frumos..Abuzeaza de comenzi si nu e la prima abatere + ca Gct ii tine partea...Cand erau amn2 (Gct la red) ma injurau pe mess pana le-am dat ignore..asta cand a luat red ban.. acuma nush ce sa spun :-??
-Quick. Imagine Baca

Crappy Imagine baca^
0ana Imagine baca^
baca^ Imagine J@cki
Nikki
Membru
Membru
Detinator Steam: Nu

baca scrie:daca red nu are demo si a dat ban dupa ochi merita remove..Am vazut numele tau dar putea sa iti spuna sa il schimbi nu sa iti dea destroy acuma nush :-??
Eu spun ca ar trebui sa primeasca remove .Nu are comportament si limbaj frumos..Abuzeaza de comenzi si nu e la prima abatere + ca Gct ii tine partea...Cand erau amn2 (Gct la red) ma injurau pe mess pana le-am dat ignore..asta cand a luat red ban.. acuma nush ce sa spun :-??
ba tu nu poti vorbi altecva decat de mine mai date dreaq de jegos ca ma enervezi mam saturat de voi sa faceti voi ce vreti crezi ca dak imi scoate rangu si imi da ban crezi ca nu mai ploua afara sunt multe comunitati in lume mult mai frumoase si mult mai respectoase date`n mm si nu ma mai enerva retardatu dreaq jegos... da eram cu mata`n pat te intereseaza?
DACA ti-am fost vreo data de ajutor, multumeste-mi cu +1 rep...

Imagine
red
Membru
Membru

baca sa iei la *CENZURAT* pana te saturi de jegosu draq ce est mereu trb sa comentezi u tu nu mai ai intrat pe sv de cs de un an si mananci u *CENZURAT* aici dc sami dea remove k curat sv de codati
cum esti si u muistu draq jegos daca nu intri pe sv ala dc te bagi u cu nasu in pl
SA O *CENZURAT* BACA
Ultima oară modificat 21 Mai 2011 20:59 de către red, modificat 1 dată în total.
RED
Nikki
Membru
Membru

red scrie:baca sa iei la *CENZURAT* pana te saturi de jegosu draq ce est mereu trb sa comentezi u tu nu mai ai intrat pe sv de cs de un an si mananci u *CENZURAT* aici dc sami dea remove k curat sv de codati
cum esti si u muistu draq jegos daca nu inti pe sv ala dc te bagi u cu nasu in pl
SA O *CENZURAT* BACA
Panarama de om eu am tacut am tacut da pana cand sa mai tac cand eu nui zic nimik si el sa baga cu nasu in *CENZURAT* eu iam zis lu crappy ca il las il las da pana cand adik sa fiu calcat in picioare de un retardat

Imagine
baca
Membru
Membru

prin limbaju asta credeti ca dati dovada de intelepciune?
Sunteti niste creaturi de nimic!Nu meritati sa aveti net
Si red crezi ca daca nu intru pe sv nu vad cn e? Mai intru cand am timp..si ma mai uit de pe freakz :)
-Quick. Imagine Baca

Crappy Imagine baca^
0ana Imagine baca^
baca^ Imagine J@cki
Nikki
Membru
Membru

baca scrie:prin limbaju asta credeti ca dati dovada de intelepciune?
Sunteti niste creaturi de nimic!Nu meritati sa aveti net
Si red crezi ca daca nu intru pe sv nu vad cn e? Mai intru cand am timp..si ma mai uit de pe freakz :)
hai dute`n morti mati de jegosu draq

dute si dai limbi lu oana cand e pe stop obsedat de p***e

Imagine
baca
Membru
Membru

vam zis ca nu imi pun mintea cu voi :-j spamati noobilor;)
-Quick. Imagine Baca

Crappy Imagine baca^
0ana Imagine baca^
baca^ Imagine J@cki
red
Membru
Membru

asa e baca respectul este pentru alti care te respecta nu pentru un retardat k tine care se crede foarte imp in comunitatea asta daca ar fi dupa tn teai crede si sef esti un nimic care nu meriti nici *CENZURAT* sa ati dau
RED
Nikki
Membru
Membru

Comunitatea asta o sa ajunga la pamant din cauza unui retardat ca tine panarama draq

Imagine
dragondefoc
Membru
Membru

SI M UITAT SA SPECIFIC K BACA SE ARDE CU VIBRATORU IN BAIE PE ASCUNS MIA SPUS MIE MAI DE MULT CA AI PLACE SA SE VIBREZE :))
:-&
Vampii
Membru
Membru

bacA e un admin foarte bun dupa ca'te stiu eu :) , el nu'si pune mintea cu voi ( sa va injure ca stie ca nu are de ce )
Rog un owner sa le dea warm ,GCT m'a mai acuzat odata de aim deci ... red si gct de la un simpla reclamatie ei se injura cu baca :|
Baca tot respectu !
Tiran.
Membru
Membru

red si gct mai taceti din gura ca da prostia pe afara!
Invizibile
Membru
Membru

red. nu merita admin cam la toti playeri face .. aceeas tampenie cu blindu .. aked spre binele sv-lui. ar fi bine sa i dai remove.. 1. BACA . tu acum ai gresit foarte mult nU trebuia sa zici.. +gtc ai tine apararea, nu trebuia sa bagi kestia asta in subiect , 2. nu este reclamatia ta intelegi , cii alui vampii.. asa . 2. gtc are dreptate. 3.gtc da ca tii cu red - ti'as sfatui sa l lasi in pace .. ca nu merita nimik .. ala :) decii . aked .. hotararea mea cum ar fi.. red - remove .. baca si gtc . sa va potoliti :) ce l mai bine pt voi pe comunitate si sv :):..
Imagine
Ribéry
Membru
Membru
Cunostinte CS: Excelente
Detinator Steam: Da
CS Status: Sper ca sa ridicam comunitatea asta!

Ideea mea

Baca - A facut bine ce a facut
G.C.T - Ban forum / server este un nemernic (scz pt limbaj)
red - Ce sa zic ? :) Remove / ban forum / server...

Daca o va continua asa ... SE DUCE SV DE RAPA...
Imagine
Faceam belele ziua jucam fotbal peste noapte
Cu sticlele marcate la coada la lapte
Si pufaiam carpati pasam intre frati
Iar pe la 15 ani bagam in piept iarba si has
Încuiat

Înapoi la “Arhiva forum”