opaa.Sa vina raini sa spuna ca eram pe c21_rainrun si imi explica cum sa ajung intro cutie sus..nu am dat la nimeni slap inafara de raini ca el mia cerut..Poate confirma si raini asta:) Adumi poza cum i-am dat altcuiva slap si nu mai spun nimic:)
Si intru rar a?
Intru in fiecare zi cat pot..Am si altceva de facut nu numa calculator,calculator,calculator
NU E raini ! ASta e bubu am vorbit cu raini si nu e el!
Poate confirma dc i-am dat slap el a spus ..ca sa il scot din cutia de pe rainrun..nu a fost vorba de run gaby:))
eu imi retrag plangerea.. sunt contra am observat ca e baiat de treaba pana la urma baca doar ca a fost paote un mic acident ... de mi-a dat ban.. la cat codati sunt pe server... sincer nici nu sti la care sa mai dai si la care nu..
E o problema de la cs meu ca tie iti arata stats in consola dar mie nu si am intrat si pe alte servere si la fel facea..
nush ce are..
Ektop Spui si tu ceva pe aici?
Sa se inchida odata topicu:|
Deci pana la urma postul pe care l-a facut raini e el sau e bubu? Ca m-ati bagat in ceata
Save the Planet,KILL Yourself !
Y!M : ektop_tryagain
Skype : ektop94 sau ektop_94 (preferabil id-ul care are ca o avatar o poza cu wiz khalifa fumand un trabuc sau prefacandu-se )
Steam: ektop94
Nu e nimic aflu eu daca e ceva si daca e adevarat amandoi au ban permanent pe forum.
Save the Planet,KILL Yourself !
Y!M : ektop_tryagain
Skype : ektop94 sau ektop_94 (preferabil id-ul care are ca o avatar o poza cu wiz khalifa fumand un trabuc sau prefacandu-se )
Steam: ektop94