Nick:f!N@L
Varsa:14
Experienta ca admin:aproape un an
Ore jucate pe server:4 dar am sa fac ore
Comportament:Adecvat
Cate redirecte poti tine ?:mie cam salbut pc dar am sa tin macar 10
Nu prea cred ca am sa primesc dar incerc.
Ultima oară modificat 09 Aug 2011 21:57 de către f!N@L, modificat 1 dată în total.
Faceam belele ziua jucam fotbal peste noapte Cu sticlele marcate la coada la lapte Si pufaiam carpati pasam intre frati Iar pe la 15 ani bagam in piept iarba si has
eu codat?
in viata mea nu am jucat cu cod si nu am sa joc.Blindu care mi lai dat si dupa 2 sec mia revenit la normal.Am zis ca mi lai scos da de unde am omorat pe aola si supriza ban permanent frag dupa blind
Nu ma intereseaza cat timp ai facut frag dupa blind nu o sa ai admin.
Faceam belele ziua jucam fotbal peste noapte Cu sticlele marcate la coada la lapte Si pufaiam carpati pasam intre frati Iar pe la 15 ani bagam in piept iarba si has
poi cumsa nu te intereseza omule ca tu ai banat un jucator care nu are cod.Ai putina minte?
Am luat blind 2 secunde apoi mia disparut si am dat respawn si lam vazut pe CT in baza si lam omorat apoi supriza frag dupa blind.Voi in loc sa banati jucatori cu cod banati pe aia fara cod
aa vrei sa iti zic faza cea buna ? erai in cusca mare si eu cazuseram si mi-ai dat headshot.. altceva ?