reclamatie pain din nou

Arhiva forumului

Moderatori: Moderator Global, Administrator

Încuiat
bubu
Membru
Membru

Nick`ul vostru: beerbelly
Nick`u adminului reclamat: pain
Ce ai vrea sa pateasca adminul?:remove
Dovezi:Imagine
Martori:costy :)
Costy
Membru
Membru
Cunostinte CS: Nu prea bune
Detinator Steam: Nu
CS Status: .

Eram on,de data asta nam ce zice.Si pe mine ma injura de obicei si ma ameninta ca ma arde
Vorbeam o data cu belli,si eu ii spun belitu,si cand am vbt o data cu el,cum am zis belitu am primit gag,miam dat ungag si ma ameninta ca iau remove ca miam luato in cap etc etc,ma face baietas da are 13 ani:-j,sau 14.Chiar el a ziso:-j.
Aceasta este semnatura mea .
DanTE
Membru
Membru

Asai reclamatie... Omul are draci pe tn Costy daca tiar face unu reclmatie ai incepe sa plangi + Mai invata ba hns
1 Post=Done
5 Post=Done
10 Post=Done
25 Post=Done
50 Post=Done
100 Post=Done
150 Post=Done
200 Post=Done
300 Post=Done
400 Post=Done
500 Post=Done
750 Post=Done
1000 Post=Undone
1500 Post=Undone

PLECAT.
bubu
Membru
Membru

DanTE scrie:Asai reclamatie... Omul are draci pe tn Costy daca tiar face unu reclmatie ai incepe sa plangi + Mai invata ba hns
dante nu conteaza daca sti sa joci conteaza cum te comporti :)
Costy
Membru
Membru

Belly ai grija,nu e voie sa raspunzi in propriul topic.
Dante,tu esti prieten cu cry decand e svr deci e clar ca ii iei aparare.Eu nu plang ptr un joc=)).Poate sa aiba ce vrea el pe mine,spre deosebire de el nu injur,si nu fac figuri,doar respect regulamentu.Si da asa sunt eu praf,cat de praf oi fii,nu injur de fiecare data cand mor cum face el gen plm si dastea:-j.

EEDIT:am uitat sa spun ca el a luat pro pe prieteni,ca el clar habaar nare regulamentu,si sa se comporte.Intradevar afara sau pe mess injur de rup cu prieteni asa suntem noi,dar daca imi asum responsabilitatea sa fiu admin,trebuie sa ma comport caatare.Si pain mai termina cu amenintarile ca te ard daca mai comentezi,si ce mai bagi tu pe acolo.
Atat am avut de spus [-( .
Ultima oară modificat 17 Aug 2011 17:01 de către Costy, modificat 1 dată în total.
DanTE
Membru
Membru

Nu e chestia de prietenie iti pusa rpf bear plz plz dai un contra la reclamatie si imd ii ti partea...
1 Post=Done
5 Post=Done
10 Post=Done
25 Post=Done
50 Post=Done
100 Post=Done
150 Post=Done
200 Post=Done
300 Post=Done
400 Post=Done
500 Post=Done
750 Post=Done
1000 Post=Undone
1500 Post=Undone

PLECAT.
bubu
Membru
Membru

dante asta imi place la tn :) ai o inima buna :) dar tu nu ii vezi fata la pain
Costy
Membru
Membru

Eu nu vad niciun contra la ce am zis eu,am zis sa se potoleasca aman2:) citeste mai atent.Faza e ca belitu nu ma injurat niciodata,insa pain da,ba chiar de multe ori
bubu
Membru
Membru

la copilu ala de 2 ani ii trb remove!
paIN-
Membru
Membru

Foarte reusite trucajele.ca si cea a lui gabriela,si in plus eu nu injur asa. Si asta ti-o poate dovedi si lil si gaby si fabre si messy si mai multi.Iar costy te acopera deoarece aveti amandoi o problema cu mine si nuj dc,si faptul ca sunt "prieteni" ei comploteaza impotriva mea si au un comportament execrabil fata de mine si de ceilalti playeri.
Imagine
Imagine

Fan Nickelback.\m/
Imagine FOr noobs
PaiN# Imagine AnTi ;x
Costy
Membru
Membru

BA CAT POTI MINTIII COPIL IMATUR SI PROST CRESCUT,BA ASA TEAU INVATA PARTNTII MA COPILE DOAMNE CAT POTII MINTII ERAM ON SI AM VZT CAND AI ZIS ASTA CUM POTI SA MINTI IN HALU ASTA DOAMNE DECI MOR DE NERVI CUM SA MINTI MA IN HALU ASTA CA SUNT TRUCAJE NDECI MINTI DE RUPI ERAM SI EU ON CAND AI ZIS ALA SI AM ZIS PAIN MAI USOR CU LIMBAJU CE MINTI ATATA DOAMNE .DECI DAI REMOVE TE IMPLOR CREDEMA CA NU E TRUCAJ ACM MIAI DOVEDIT CA SETI ATAT DE IMATUR SE VEDE CA AI 13 ANI DECI TE IMPLOR DAI ERMOVE MINTE DE RUPE
Rampage
Membru
Membru

In primu rand Costy numai injura ca nu esti la maicata pe tarla si in al doilea rand :contra: nu cred,cry injura asa ca am fost si io on a bagat de la el umpic
paIN-
Membru
Membru

Rampage scrie:In primu rand Costy numai injura ca nu esti la maicata pe tarla si in al doilea rand :contra: nu cred,cry injura asa ca am fost si io on a bagat de la el umpic
Nu mqi intra in jocul lor murdar ca degeaba,ei sunt prost crescuti si nu au cei 7 ani de acasa si nu pricep cu voba buna.Costy tu nu esti de seama cu mine copilas asa ca tine-ti injuriile acsa ca eu nu's prietenii tai sa vb cum te taie pe tine capul!!!
Imagine
Imagine

Fan Nickelback.\m/
Imagine FOr noobs
PaiN# Imagine AnTi ;x
ncv
Designer
Designer

la cum vorbiti si aici ar trebuie sa va dau la toti down/remove potolitiva sau o sa plangeti dupa admine! :closed:
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Arhiva forum”