S-a sinucis în baie, de dorul părinţilor divorţaţi![SOCANT]

Arhiva forumului

Moderatori: Moderator Global, Administrator

Încuiat
_-DRB-_
Membru
Membru

Dramă
S-a sinucis în baie, cu lesa câinelui, de dorul părinţilor divorţaţi
de Sergiu RUSU

O tânără în vârstă de 18 ani, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir”, s-a sinucis, marţi seară, în baia apartamentului în care locuia, din cartierul Burdujeni, spânzurându-se de o ţeavă cu lesa căţelului ei.

Gestul extrem al tinerei i-a şocat pe toţi cei care au cunoscut-o şi care o ştiau drept o fire veselă, tot timpul cu zâmbetul pe buze.

Pe masa unde se află calculatorul tinerei, poliţiştii au găsit şi două bileţele în care fata lăsa de înţeles şi motivul pentru care a ales să-şi încheie socotelile cu viaţa: singurătatea. Era frumoasă, avea iubit, prieteni, iar colegii de clasă o iubeau.

Şi cu toate astea se simţea singură.

„Era o fată frumoasă, plină de viaţă, tot timpul veselă”

Mălina locuia într-un apartament din cartierul Burdujeni şi părea genul de fată care are tot ce îşi doreşte. Se pare însă că nu era deloc aşa.

De aproape un an îşi luase un labrador pe care-l numise Kati. Le-a spus prietenilor că simţea nevoia să aibă pe cineva alături, în casă, atunci când se simte singură.

Părinţii tinerei erau despărţiţi de mai mulţi ani, iar Mălina locuia împreună cu mama ei. Colegii de clasă ai tinerei spun că relaţia dintre Mălina şi mama ei era una de prietenie şi că cele două se înţelegeau foarte bine. Din păcate, nu o dată, eleva de la „Economic” s-a plâns că stă mult timp singură în casă, mama fiind plecată la serviciu.

Tânăra avea o relaţie bună şi cu tatăl ei şi nu a dat niciodată de înţeles că ar avea probleme cu părinţii.

„Era o fată frumoasă, plină de viaţă, tot timpul veselă, care, dacă eram supăraţi, ne făcea să zâmbim. Tot timpul zâmbea, tot timpul era fericită, tot timpul ne făcea pe noi să credem că era OK, că e în regulă cu ea şi, de multe ori, dacă era o ceartă în clasă, cum există în fiecare clasă, ea era tot timpul cea care aplana situaţia, ne împăca”, mărturiseşte una dintre colegele de clasă ale Mălinei, Diana Sandra Duţu.

Îşi aminteşte că, în urmă cu câteva luni, când Mălina a împlinit 18 ani, colegii i-au făcut o surpriză şi s-au dus cu toţii la uşa ei.

Nu de mult timp, tânăra avea şi permis de conducere şi părea foarte fericită, nu o dată luându-şi prietenii cu maşina.

Ce scria în bileţelele de adio

Trupul neînsufleţit al tinerei a fost găsit chiar de către prietenul ei.

Îngrijorat că fata nu îi mai răspunde la telefon, tânărul a mers la ea acasă, ştiind că Mălina se află în apartament. A sunat la uşă în disperare, însă nici un răspuns.

A sunat-o pe mama Mălinei şi cu acceptul acesteia a intrat în apartament pe un geam, după ce a escaladat un zid.

Lumina la baie era aprinsă. Mălina era fără suflare, spânzurată cu lesa câinelui de o ţeavă.

Poliţiştii chemaţi imediat la faţa locului au dat şi peste două bilete scrise de tânăra în vârstă de 18 ani cel mai probabil cu puţin timp înainte de a-şi încheia socotelile cu viaţa.

În ultimele sale rânduri, Mălina se plângea că nu are parte de afecţiune, atât cât şi-ar dori din partea părinţilor, şi că îşi doreşte să fie mângâiată şi strânsă în braţe, nu numai atunci când o cere.

„Nu putem şti ce a fost în sufletul ei... Probabil a avut un moment de decepţie şi nu a avut pe cineva alături care să o ajute să treacă peste acel moment greu din viaţa ei”, încearcă să îşi explice colega Mălinei gestul extrem al acesteia.

Ce spune psihologul

Psihologul Daniela Niţu e de părere că lipsa de afecţiune din partea părinţilor poate duce şi la astfel de drame.

„Chiar dacă sunt mamă, sunt părinte, şi cu toate că deţin aceste cunoştinţe de psihologie, sunt cazuri când mai greşesc şi eu. Toţi ne iubim copiii foarte mult, dar foarte important este modul prin care ne facem înţeleşi ca părinţi că ne iubim copiii. Ei trebuie să înţeleagă, iar noi trebuie să îi iubim pe înţelesul lor. Trebuie să le acordăm atenţie, iar atenţia în acest caz nu reprezintă un cadou sau un moft, ci pur şi simplu ei trebuie să înţeleagă acest lucru din atitudinea noastră, din modul nostru de comportament, trebuie să îi strângem în braţe, trebuie să îi mângâiem, trebuie să îi iubim şi ei trebuie să simtă acest lucru”, opinează psihologul.
Imi pare rau pentru verisoara mea :( Dumnezeu sa o ierte...
Ultima oară modificat 18 Aug 2011 13:09 de către _-DRB-_, modificat de 3 ori în total.
Imagine
Imagine

I touch the right spot at the right time
Lights on or lights off, she like it from behind
So seductive, you should see the way she wind
Her hips in slow-mo on the floor when we grind
Dunhill
Membru
Membru

Ce dura este viata , imi pare rau pentru ea daca este adevarat ! Daca nu tot imi pare rau pentru ca sunt copii ai caro`r parinti sunt divortati sau chiar plecati in alte tari si care le este foarte dor chit cau au bani sau nu , zenzatia asta este foarte nasoala , am patito dar pana la urma am vorbit cu ai mei si acum este oke ;)
Imagine
# Nu exista moarte doar cea mai simpla cale de scapare !^^
AkEd
Fost Administrator
Fost Administrator
Detinator Steam: Da
CS Status: I will frag you ;x

:) Si parinti mei sunt divortati de la varsta de 4 ani a mea :) Si nu imi trece nici un sentiment sa ma sinucid sau prostii din astea.
Ella<3ARSsSURA
Membru
Membru

AkeD vreau sa'ti zik ca nu e la toti la fel...si mai ales ca fetele's mai sensibile..orice se poate intampla..)
Domnul sa o aiba in paza..)
Toxic
Membru
Membru

Daca ar fi divortati parintii mei eu as fi emotiv si n-as admina cum trebe as da ban la al 10-lea kil.buy si dupa vreo 15 min de aim sau chestii deastea as ierta ca un prost :( .Sau catva mai bine m-as imbata din cap pana-n **** si as admina penal cu ban permanent pt injurari sau pt cuvinte simple.Deci ar da in mine dq daca ar divorta :D .Imi pare rau de ceilalti dar zic astea de mine ca ma cred special. B-) puteti da :closed: ?
Am luat ban de la AkeD pentru ca am facut asta:
Click aici :(
Ribéry
Membru
Membru
Cunostinte CS: Excelente
CS Status: Sper ca sa ridicam comunitatea asta!

AkeD scrie::) Si parinti mei sunt divortati de la varsta de 4 ani a mea :) Si nu imi trece nici un sentiment sa ma sinucid sau prostii din astea.

Corectia lu AkeD si ai mei sunt divortatii de cand aveam eu 8 ani :| si stii ce fac ?:| stau cu mama la bunicii am viata mai smekera decat cu tata :O aici imi permit orice :d seara frumos imi iau cate 50 de lei :d acolo 10-20 lei .. putin ;) aici nam griji am ORICE .. Am vila / am masina / am carnet / am femei / am dolari :x
Imagine
Faceam belele ziua jucam fotbal peste noapte
Cu sticlele marcate la coada la lapte
Si pufaiam carpati pasam intre frati
Iar pe la 15 ani bagam in piept iarba si has
GTX*/Al3xXx
Zeus
Zeus
Cunostinte CS: Excelente
CS Status: Surf.TryAgain.Ro
Localitate: Brăneşti-Ilfov-România-Europa-Terra-Calea Lactee-Univers

ala cu sinucisii tai
dak nu pui si poza de pomana...e topicu
Imagine
Imagine
Urât de mulți, iubit de puțini, dar respectat de toți.
Ăsta sunt eu, GTX*/Al3xXx mereu!
_-DRB-_
Membru
Membru

GTX*/Al3xXx scrie:ala cu sinucisii tai
dak nu pui si poza de pomana...e topicu
Ce ma? X( E de pomana topicu? Ce insensibil si nesimtit esti ... X( Bai fraiere tu nu stii cum este sa ai pe cineva aproape , care il iubesti ca pe o ruda (normal /:) cred ca in tribu tau se face altfel) Nu vii aicea cu chestii de genu "degeaba topicu" . Eu am pus aici niste informatii.Daca vrei povestea intreaga cauta pe net. X( Si taci din gura cu comenturi de genu asta...mai intai vii cand maicata se sinucide si pui post aicea , nu cand stai acasa cu mancarea in gura si comentezi ca un tzaran. :-w
Imagine
Imagine

I touch the right spot at the right time
Lights on or lights off, she like it from behind
So seductive, you should see the way she wind
Her hips in slow-mo on the floor when we grind
venXca
Membru
Membru

_-DRB-_ scrie:Dramă
S-a sinucis în baie, cu lesa câinelui, de dorul părinţilor divorţaţi
de Sergiu RUSU

O tânără în vârstă de 18 ani, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir”, s-a sinucis, marţi seară, în baia apartamentului în care locuia, din cartierul Burdujeni, spânzurându-se de o ţeavă cu lesa căţelului ei.

Gestul extrem al tinerei i-a şocat pe toţi cei care au cunoscut-o şi care o ştiau drept o fire veselă, tot timpul cu zâmbetul pe buze.

Pe masa unde se află calculatorul tinerei, poliţiştii au găsit şi două bileţele în care fata lăsa de înţeles şi motivul pentru care a ales să-şi încheie socotelile cu viaţa: singurătatea. Era frumoasă, avea iubit, prieteni, iar colegii de clasă o iubeau.

Şi cu toate astea se simţea singură.

„Era o fată frumoasă, plină de viaţă, tot timpul veselă”

Mălina locuia într-un apartament din cartierul Burdujeni şi părea genul de fată care are tot ce îşi doreşte. Se pare însă că nu era deloc aşa.

De aproape un an îşi luase un labrador pe care-l numise Kati. Le-a spus prietenilor că simţea nevoia să aibă pe cineva alături, în casă, atunci când se simte singură.

Părinţii tinerei erau despărţiţi de mai mulţi ani, iar Mălina locuia împreună cu mama ei. Colegii de clasă ai tinerei spun că relaţia dintre Mălina şi mama ei era una de prietenie şi că cele două se înţelegeau foarte bine. Din păcate, nu o dată, eleva de la „Economic” s-a plâns că stă mult timp singură în casă, mama fiind plecată la serviciu.

Tânăra avea o relaţie bună şi cu tatăl ei şi nu a dat niciodată de înţeles că ar avea probleme cu părinţii.

„Era o fată frumoasă, plină de viaţă, tot timpul veselă, care, dacă eram supăraţi, ne făcea să zâmbim. Tot timpul zâmbea, tot timpul era fericită, tot timpul ne făcea pe noi să credem că era OK, că e în regulă cu ea şi, de multe ori, dacă era o ceartă în clasă, cum există în fiecare clasă, ea era tot timpul cea care aplana situaţia, ne împăca”, mărturiseşte una dintre colegele de clasă ale Mălinei, Diana Sandra Duţu.

Îşi aminteşte că, în urmă cu câteva luni, când Mălina a împlinit 18 ani, colegii i-au făcut o surpriză şi s-au dus cu toţii la uşa ei.

Nu de mult timp, tânăra avea şi permis de conducere şi părea foarte fericită, nu o dată luându-şi prietenii cu maşina.

Ce scria în bileţelele de adio

Trupul neînsufleţit al tinerei a fost găsit chiar de către prietenul ei.

Îngrijorat că fata nu îi mai răspunde la telefon, tânărul a mers la ea acasă, ştiind că Mălina se află în apartament. A sunat la uşă în disperare, însă nici un răspuns.

A sunat-o pe mama Mălinei şi cu acceptul acesteia a intrat în apartament pe un geam, după ce a escaladat un zid.

Lumina la baie era aprinsă. Mălina era fără suflare, spânzurată cu lesa câinelui de o ţeavă.

Poliţiştii chemaţi imediat la faţa locului au dat şi peste două bilete scrise de tânăra în vârstă de 18 ani cel mai probabil cu puţin timp înainte de a-şi încheia socotelile cu viaţa.

În ultimele sale rânduri, Mălina se plângea că nu are parte de afecţiune, atât cât şi-ar dori din partea părinţilor, şi că îşi doreşte să fie mângâiată şi strânsă în braţe, nu numai atunci când o cere.

„Nu putem şti ce a fost în sufletul ei... Probabil a avut un moment de decepţie şi nu a avut pe cineva alături care să o ajute să treacă peste acel moment greu din viaţa ei”, încearcă să îşi explice colega Mălinei gestul extrem al acesteia.

Ce spune psihologul

Psihologul Daniela Niţu e de părere că lipsa de afecţiune din partea părinţilor poate duce şi la astfel de drame.

„Chiar dacă sunt mamă, sunt părinte, şi cu toate că deţin aceste cunoştinţe de psihologie, sunt cazuri când mai greşesc şi eu. Toţi ne iubim copiii foarte mult, dar foarte important este modul prin care ne facem înţeleşi ca părinţi că ne iubim copiii. Ei trebuie să înţeleagă, iar noi trebuie să îi iubim pe înţelesul lor. Trebuie să le acordăm atenţie, iar atenţia în acest caz nu reprezintă un cadou sau un moft, ci pur şi simplu ei trebuie să înţeleagă acest lucru din atitudinea noastră, din modul nostru de comportament, trebuie să îi strângem în braţe, trebuie să îi mângâiem, trebuie să îi iubim şi ei trebuie să simtă acest lucru”, opinează psihologul.
Imi pare rau pentru verisoara mea :( Dumnezeu sa o ierte...
Mda si parintii mei sunt divortati de la varsta mea de 7 ani :) Si nu mi-a trecut nici odata prin cap prostia asta. In fine sa-i fie tarana usoara.

OFF :
COPPY --> PASTE
Imagine
Mai iubesti natura, chiar dupa ce ti-a facut?
Cine copiaza avatarul meu sa suga cariciu :))
smech
Membru
Membru
Detinator Steam: Nu

Nu stiu ce sa zic. Poate este foarte slaba de inger, si eu am trecut prin momente in care parintii meu au vrut sa divorteze dar nu mau afectat si nu sunt divortati inca...
DEx1TeR
Membru
Membru
CS Status: Tryagain the best community
Localitate: Bistrita-Bistrita-Nasaud-Romania-Europa-Terra-Calea Lactee-Univers

Cam nasol ..da nah asta e:|
Imagine
Bayern Munchen
Nikki
Membru
Membru

:closed:
DACA ti-am fost vreo data de ajutor, multumeste-mi cu +1 rep...

Imagine
Încuiat

Înapoi la “Arhiva forum”