Reclamatie Th3 end

Arhiva forumului

Moderatori: Moderator Global, Administrator

Încuiat
Warren
Membru
Membru

[ Nickname player/admin reclamat ] :Th3 end
[ Motivul reclamaţie ] :era un polayer ,criss:X:X ,avea silent.aim ,iar adminu statea 2 min pe el si dupa intra iar la jok,dupa se mai punea 2 min pe el si iar mergea la jok,poi asa te uiti tu pe un player care are cod.
[ Dovezi ] : am playeri care pot dovedi asta.(persoanele care erau de fata cand o fost criss:X:X pe sv ,va rog un postreply)
[ Alte precizări ] :remove The end
[S.W.A.T.]
Membru
Membru

Scuze ca postez dar uitativa: viewtopic.php?f=522&t=11087
the end
Membru
Membru

baaa:)) da tu nu ai vazut ca i`am dat blind de 3 ori si nu avea cod ca m`am uitat pe el:@:@ ai tu o dovada ca a avut cod ??/:) daka tot esti asa smeker si zici ca a awut cod dc nu ai facut un demo sa`l pui pe forum? atunci mai vb...;) asa ca fara dovada acest topik e facut aiurea... :closed: edit: Si S.W.A.T demoul care il ai tu atunci nu am fost pe sv asa ca taci ma...
Ultima oară modificat 13 Noi 2011 21:07 de către the end, modificat 1 dată în total.
FloriNNN22
Membru
Membru

the end nici acum nu sti ca exista coduri care primesc blind ??????? numai suntem in 2008 ... suntem in 2011 ;)) s-au inventat alte coduri

Si ce dai tu TOPIC CLOSED ... lasa sa-si dea cu parerea si ceilalti admini
Imagine

Imagine
the end
Membru
Membru

man io stiu ce zici dar m`am uitat pe el si daka aveam acces la comanda ss ii faceam si poze.. dar cat timp m`am uitat pe el nu a fost suspect atata ca juca bn nu ii sarea tinta sau altceva... sau semne de wall...;)EDIT: si am zis sa dea :closed: deoarece ala care a fakut reclamatia nu are dovezi daka ai citit regulamentul scrie ca orice reclamatie fara dovezi este egala cu zero:-|;)
=0
Ultima oară modificat 13 Noi 2011 21:12 de către the end, modificat de 2 ori în total.
FloriNNN22
Membru
Membru

pai poze la silent aim .. ? ..

si voi cand mai faceti reclamatii .. veniti frate si cu dovezi :( are dreptate si the end
Imagine

Imagine
Dresez admini
Membru
Membru

Reclamatie nefondata. Daca tot zici ca era codat trebuia sa ii faci demo.
CreaTza;x
Membru
Membru

faza sa int mai defreme acum vreu un sfert de ora aproximativ the end sa pus spec se uita pe el ii dadea blind etc... da nu statea degeaba
Imagine
Warren
Membru
Membru

am 1 demo ,i foarte mic,adik nu tine mult k o schimbat mapa si de cand am dat start demo nu o mai facut fraguri .
Încuiat

Înapoi la “Arhiva forum”