[ Nickname player/admin reclamat ] :Th3 end
[ Motivul reclamaţie ] :era un polayer ,criss:X:X ,avea silent.aim ,iar adminu statea 2 min pe el si dupa intra iar la jok,dupa se mai punea 2 min pe el si iar mergea la jok,poi asa te uiti tu pe un player care are cod.
[ Dovezi ] : am playeri care pot dovedi asta.(persoanele care erau de fata cand o fost criss:X:X pe sv ,va rog un postreply)
[ Alte precizări ] :remove The end
Reclamatie Th3 end
Moderatori: Moderator Global, Administrator
-
- Membru
Scuze ca postez dar uitativa: viewtopic.php?f=522&t=11087
baaa:)) da tu nu ai vazut ca i`am dat blind de 3 ori si nu avea cod ca m`am uitat pe el:@:@ ai tu o dovada ca a avut cod ??/:) daka tot esti asa smeker si zici ca a awut cod dc nu ai facut un demo sa`l pui pe forum? atunci mai vb...
asa ca fara dovada acest topik e facut aiurea...
edit: Si S.W.A.T demoul care il ai tu atunci nu am fost pe sv asa ca taci ma...

Ultima oară modificat 13 Noi 2011 21:07 de către the end, modificat 1 dată în total.
- FloriNNN22
- Membru
the end nici acum nu sti ca exista coduri care primesc blind ??????? numai suntem in 2008 ... suntem in 2011
s-au inventat alte coduri
Si ce dai tu TOPIC CLOSED ... lasa sa-si dea cu parerea si ceilalti admini

Si ce dai tu TOPIC CLOSED ... lasa sa-si dea cu parerea si ceilalti admini

man io stiu ce zici dar m`am uitat pe el si daka aveam acces la comanda ss ii faceam si poze.. dar cat timp m`am uitat pe el nu a fost suspect atata ca juca bn nu ii sarea tinta sau altceva... sau semne de wall...;)EDIT: si am zis sa dea
deoarece ala care a fakut reclamatia nu are dovezi daka ai citit regulamentul scrie ca orice reclamatie fara dovezi este egala cu zero:-|;)
=0

=0
Ultima oară modificat 13 Noi 2011 21:12 de către the end, modificat de 2 ori în total.
- FloriNNN22
- Membru
pai poze la silent aim .. ? ..
si voi cand mai faceti reclamatii .. veniti frate si cu dovezi
are dreptate si the end
si voi cand mai faceti reclamatii .. veniti frate si cu dovezi

-
- Membru
Reclamatie nefondata. Daca tot zici ca era codat trebuia sa ii faci demo.
am 1 demo ,i foarte mic,adik nu tine mult k o schimbat mapa si de cand am dat start demo nu o mai facut fraguri .