Sistemul de operare Android

Arhiva forumului

Moderatori: Moderator Global, Administrator

Încuiat
DJ Cap Mare
Membru
Membru
Detinator Steam: Nu
CS Status: Surf

Android este o platformă software și un sistem de operare pentru dispozitive și telefoane mobile bazată pe nucleul Linux, dezvoltată inițial de compania Google, iar mai târziu de consorțiul comercial Open Handset Alliance. Android permite dezvoltatorilor să scrie cod gestionat în limbajul Java, controlând dispozitivul prin intermediul bibliotecilor Java dezvoltate de Google. Aplicațiile scrise în C și în alte limbaje pot fi compilate în cod mașină ARM și executate, dar acest model de dezvoltare nu este sprijinit oficial de către Google.
Lansarea platformei Android la 5 noiembrie 2007 a fost anunțată prin fondarea Open Handset Alliance, un consorțiu de 48 de companii de hardware, software și de telecomunicații, consacrat dezvoltării de standarde deschise pentru dispozitive mobile. Google a lansat cea mai mare parte a codului Android sub licența Apache, o licență de tip free-software și open source.
DJ Cap Mare
TryAgain
ANNAK1N
Membru
Membru

si se vinde prin oras ?:-?
Dami +1 resp. si iti dau si eu ! Si sa precizezi cine esti !

Imagine
DJ Cap Mare
Membru
Membru

ANNAK1N scrie:si se vinde prin oras ?:-?
:))) Cum spune si articolul este doar sistemul de operare ul unor smartphones(telefoane inteligente). Eu am un Samsung Galaxy Gio si pot spune ca sunt foarte multumit de el: Wi-Fi, GPS, etc. Si da, poti gasi telefoane cu Android in oras :)) la orice operator de retea mobila din Romania ;) .
DJ Cap Mare
TryAgain
DoDeL
Membru
Membru
Cunostinte CS: Excelente
Detinator Steam: Da
CS Status: ON

IPHONE4 E CONSIDERAT SmartPhone nu? =)) Sa stiu daca telu meu e inteligent si cred ca este deci raspunde la intrebare.
SPER SA FACEM DIN COMUNITATEA ASTA UNA DE SUCCES DAR PANA ATUNCI AVEM DE PARCURS UN DRUM GREU :) DAR NU NE VOM DA BATUTI NICIODATA!
Imagine
DJ Cap Mare
Membru
Membru

ExTaZz*DoDeL*cL scrie:IPHONE4 E CONSIDERAT SmartPhone nu? =)) Sa stiu daca telu meu e inteligent si cred ca este deci raspunde la intrebare.
Tu ce crezi :)) ? Normal ca este un smartphone :)) ! Unul dintre cele mai bune la momentul actual. Bineinteles ca mai are concurenti ca Samsung Galaxy S II, Motorola Droid Bionic 4G, Motorola Atrix 4G, etc . Deci raspunsul la intrebarea ta este DA : iPhone 4 este un smartphone ;) .
DJ Cap Mare
TryAgain
Încuiat

Înapoi la “Arhiva forum”