Propun ca , la design zone sa face potina curatenie , incepand :
- Sa scoatem designeri inactivi!
- Portofoliile sa fie sterse daca nu sa mai postat de 2 saptamani , impiedicam posturi inutile .
- La Battles , sa se voteze numai daca ai peste 30 de posturi , asa se poate face un cont si se voteaza .
- E.t.c .
Propun Curatenie Design Zone
Moderatori: Moderator Global, Administrator
-
- Zeus
- Cunostinte CS: Excelente
- Detinator Steam: Da
- CS Status: Surf.TryAgain.Ro
- Localitate: Brăneşti-Ilfov-România-Europa-Terra-Calea Lactee-Univers

Unu care a zis ca demisioneaza e: Steph.
Si la 30 e putin.. la 75 mult.. sa zicem macar 50 minim

Urât de mulți, iubit de puțini, dar respectat de toți.
Ăsta sunt eu, GTX*/Al3xXx mereu!
inafara de prima idee restul mi se par idei fara inspiratie sincer...OrC scrie:Propun ca , la design zone sa face potina curatenie , incepand :
- Sa scoatem designeri inactivi!
- Portofoliile sa fie sterse daca nu sa mai postat de 2 saptamani , impiedicam posturi inutile .
- La Battles , sa se voteze numai daca ai peste 30 de posturi , asa se poate face un cont si se voteaza .
- E.t.c .
1. La portofolii daca ma las de ps 1/2/3 luni si dupa revin cu o poza de ce sa fac alt topic...
2. La Battles e dreptul lor sa voteze... nu sa faca 50 posturi pentru un vot.
Cea cu designerii inactivi e buna.

- CedaN
- Administrator
- Cunostinte CS: Excelente
- Detinator Steam: Da
Curatatii ma pe toti si puneti altii...io acuma de 3 zile stau si nimica...+ ca avatarul pe care il port acuma am asteptat o saptamana pana lo facut cineva... inainte in max 2 zile il facea acuma nvc nici nul vad cu o creeatie singurul care hai sa zic ca le face si calumea si se tine de treaba e Drojdia...
.
Parerea mea e sa puneti limita de timp de a face o creeate frate...3 zile.sa zicem.
Mie nu mi se pare corect din moment ce noi avem voie la o creeatie odata la 2 sapatamani,ei dc iti termina creeatie peste o saptamana dupa ce faci cererea..cum noi avem limita si ei ar trebui sa aiba.
deci sunt

Parerea mea e sa puneti limita de timp de a face o creeate frate...3 zile.sa zicem.
Mie nu mi se pare corect din moment ce noi avem voie la o creeatie odata la 2 sapatamani,ei dc iti termina creeatie peste o saptamana dupa ce faci cererea..cum noi avem limita si ei ar trebui sa aiba.
deci sunt