Nick-ul tau:Bandutzu
Nick-ul adminului/playerului:Atech>zEEk__
Motivul:Se transforma in gaina
Dovada:http://imageshack.us/photo/my-images/26 ... o0001.png/
Reclamatie pt Zeel
Moderatori: Moderator Global, Administrator
-
- Membru
- Cunostinte CS: Bune
- Detinator Steam: Nu
- CS Status: stau
auzi ca pe toata lumea dami dovezi ma.
Si in primu rand tu tot transformi pe ceilalti ai apoi eu trebe sai transform la loc in oameni.
In al 2oilea rand nai voie sa dai slay daca iei hp.
In al 3eilia rand din cate am vb cu retry nu cred ca e voie sa aplici o comanda pe un admin( i-ai dat slay la Bandutzu care e admin pentru ca a luat hp).Iar si tu ai luat hp si nimeni nu ti-a facut nimik.
Si in al 4atrulea rand sunetele sunt facute ca sa le asculti si daca playerii cer sunete atunci le dai sunete ca sa nu se supere si sa nu iasa de pe sv. Si sa sti ca nush de unde ai tu admin sau cum l-ai obtinut dar eu am vb cu retry si i-am dat ceva donatii si il ajut cand i trebuie asa ca baiete veziti de treaba ta ok? si din cate vad cum te comporti nu prea ai experienta in adminat si sa fi de treaba cu playerii. Va hotar retry ce face cu tn.
Si daca vrea retry dovezi o sa i dai poze pe mes ca nu sitiu sa le pun.
Si in primu rand tu tot transformi pe ceilalti ai apoi eu trebe sai transform la loc in oameni.
In al 2oilea rand nai voie sa dai slay daca iei hp.
In al 3eilia rand din cate am vb cu retry nu cred ca e voie sa aplici o comanda pe un admin( i-ai dat slay la Bandutzu care e admin pentru ca a luat hp).Iar si tu ai luat hp si nimeni nu ti-a facut nimik.
Si in al 4atrulea rand sunetele sunt facute ca sa le asculti si daca playerii cer sunete atunci le dai sunete ca sa nu se supere si sa nu iasa de pe sv. Si sa sti ca nush de unde ai tu admin sau cum l-ai obtinut dar eu am vb cu retry si i-am dat ceva donatii si il ajut cand i trebuie asa ca baiete veziti de treaba ta ok? si din cate vad cum te comporti nu prea ai experienta in adminat si sa fi de treaba cu playerii. Va hotar retry ce face cu tn.
Si daca vrea retry dovezi o sa i dai poze pe mes ca nu sitiu sa le pun.
-
- Zeus
- Cunostinte CS: Excelente
- Detinator Steam: Da
- CS Status: Surf.TryAgain.Ro
- Localitate: Brăneşti-Ilfov-România-Europa-Terra-Calea Lactee-Univers
Nu mai aveti acces la gaina.

Urât de mulți, iubit de puțini, dar respectat de toți.
Ăsta sunt eu, GTX*/Al3xXx mereu!