[Rezolvat] Propunere admin/slot
Moderatori: Moderator Global, Administrator
deci.. m-am uitat.. pe forum la cereri.. si.. am vazut ca 90% din cei care au facut cerere pentru slot au fost acceptati .intrebarea mea e urmatoarea...dc? ce fac cu slotu? dabia sunt maxim 10-15 pe sv.. au loc sa intre si fara slot.. deci propunere mea este inlaturarea.. slotului temporara.. aa si revenim la treaba cu adminii.. sunt o gramada de admini.. care.. pur si simplu nu isi fac treaba.. care ai vezi 5 minute.. o data la 3 zile.. dc sunt admini? dc nu se simplifica? 3-4-5 admini.. dar activi? dc trebuie dat admin la oricare.. si daca este nevoie eu sunt dispus sa renunt la al meu;) pentru binele servarului.. sper ca propunerea.. cu micsorarea numarului de admini si scoaterea sloturilor... nefolositoare.. sa fie luate in considerare..
La ora actuala sunt vreo 10 admini cu tot cu slot ... La slot se afla doar o persoana ... Si admini care sunt isi fac treaba pe sv dar nu prea se intra deoarece a inceput scoala pentru unii chiar liceul si mai exact clasa a 9-a ... Nici macar eu nu am timp sa intru .. au trecut 2 zile si nu am intrat la un Cs si nici la pc decat 30 minute ... eu postez mai mult de pe telefon ... Creq poti intelege si u ... dar daca u vrei sa-ti traiesti viata la Cs si Pc e treaba ta ..
nu vreau sa-mi traiesc viata la pc;) dar... eu m-am uitat pe lista aia.. si sunt foarte multi.. acceptati.. de asta ziceam.. si multi cu slot.... oricum u sti mai bine... eu mi-am zis parerea..