[Rezolvat] Propunere admin/slot

Arhiva forumului

Moderatori: Moderator Global, Administrator

Încuiat
Rulz
Membru
Membru

deci.. m-am uitat.. pe forum la cereri.. si.. am vazut ca 90% din cei care au facut cerere pentru slot au fost acceptati .intrebarea mea e urmatoarea...dc? ce fac cu slotu? dabia sunt maxim 10-15 pe sv.. au loc sa intre si fara slot.. deci propunere mea este inlaturarea.. slotului temporara.. aa si revenim la treaba cu adminii.. sunt o gramada de admini.. care.. pur si simplu nu isi fac treaba.. care ai vezi 5 minute.. o data la 3 zile.. dc sunt admini? dc nu se simplifica? 3-4-5 admini.. dar activi? dc trebuie dat admin la oricare.. si daca este nevoie eu sunt dispus sa renunt la al meu;) pentru binele servarului.. sper ca propunerea.. cu micsorarea numarului de admini si scoaterea sloturilor... nefolositoare.. sa fie luate in considerare..
f!N@L
Membru
Membru
Detinator Steam: Da

La ora actuala sunt vreo 10 admini cu tot cu slot ... La slot se afla doar o persoana ... Si admini care sunt isi fac treaba pe sv dar nu prea se intra deoarece a inceput scoala pentru unii chiar liceul si mai exact clasa a 9-a ... Nici macar eu nu am timp sa intru .. au trecut 2 zile si nu am intrat la un Cs si nici la pc decat 30 minute ... eu postez mai mult de pe telefon ... Creq poti intelege si u ... dar daca u vrei sa-ti traiesti viata la Cs si Pc e treaba ta ..
Rulz
Membru
Membru

nu vreau sa-mi traiesc viata la pc;) dar... eu m-am uitat pe lista aia.. si sunt foarte multi.. acceptati.. de asta ziceam.. si multi cu slot.... oricum u sti mai bine... eu mi-am zis parerea..
ScoRpiOn
Membru
Membru
Cunostinte CS: Foarte Bune
Detinator Steam: Da
CS Status: <3 Taekwon-Do

Ma fiecare intra pe server cind poate..mai au oamenii probleme nu pot sa intre de fiecare data..))
Încuiat

Înapoi la “Arhiva forum”