Cerere slot

Arhiva forumului

Moderatori: Moderator Global, Administrator

Încuiat
Costy
Membru
Membru
Cunostinte CS: Nu prea bune
Detinator Steam: Nu
CS Status: .

Nick: Costy
Varsta: 16
Steam:Off
Sunt dispus sa tin minim 5 redirecte: nu
Esti dispus sa donezi? nu
Esti dispus sa respecti metoda de promovare ? da
Mentionez ca am citit regulamentul ? : nu,de ce sa mint.Oricum pe fiecare server e acelasi regulament.
Aceasta este semnatura mea .
antonyoboy13
Membru
Membru
Cunostinte CS: Excelente
CS Status: L0vE Is For FrEE

Macar citeste regulamentul :)
Imagine
Imagine
Costy
Membru
Membru

Probabil e ceva de genu nu da retry nu injura nu folosii hack respecta adminii-playerii etc.

Trebuie sa citesc regulamentul ca sa fiu un slot bun(adica sa rezerv numele) :)).
antonyoboy13
Membru
Membru
CS Status: L0vE Is For FrEE

Probabil??
ca sa ai slot trebuie sa sti regulamentul !!
Imagine
Imagine
DoDeL
Membru
Membru
Detinator Steam: Da
CS Status: ON

:pro: ..Joaca de mult pe tryagain ( serverele de dr)
SPER SA FACEM DIN COMUNITATEA ASTA UNA DE SUCCES DAR PANA ATUNCI AVEM DE PARCURS UN DRUM GREU :) DAR NU NE VOM DA BATUTI NICIODATA!
Imagine
Sany.
Membru
Membru
Cunostinte CS: Foarte Bune
CS Status: Mihai Eminescu, ai uitat de el?!

:pro:
Vreme trece, vreme vine,
Toate-s vechi şi nouă toate
Ce e rău şi ce e bine
Tu te-ntreabă şi socoate
Nu spera şi nu ai teamă,
Ce e val ca valul trece
De te-ndeamnă, de te cheamă,
Tu rămâi la toate rece.
ZOOMLESS
Membru
Membru

:pro:
Kta99Anarchy
Membru
Membru
CS Status: Busy

:contra: :

1.Nu-ti ia mai mult de 2 minute sa citesti regulamentul
2.Nu-s ore.
Come back to reality!

Imagine
dUb # Cedr2K
Membru
Membru
CS Status: Excelent

Pro

Off topic:ai fost cumva mai demult in clanu Atech?

Edit SansyCario: A fost in clanu bK - :)
Imagine
Imagine
Costy
Membru
Membru

Da am fost in bk,si da am fost la un momendat sl in atech la dr,insa [utin timp fiindca nu prea intram in clanuri,acum mi-am facut propriul clan cu un prieten si cand mi se va repara pc-ul vom incepe recrutari si vom baga clanul pe forum(amandoi ne cunoastem de 3 ani de pe un server de hns,si jucam amandoi foarte bine)
kt99anarchy nu-mi spune mie de ore,eu sunt in comunitate de pe 29 iulie 2011 tu esti din 9 ianuarie 2013,si nu am cerut admin direct ca toti nesimtitii,am cerut un slot amarat .Oricum daca te pun sa imi spui regulamentul pe derost nu cred ca il stii pe timp ce eu ti-l spun fara sa il citesc fiindca joc de ceva timp si mereu au fost aceleasi reguli,asa ca ar trebuii sa incheiem subiectul,multumesc de intelegere:).
Kta99Anarchy
Membru
Membru

Costy scrie:Da am fost in bk,si da am fost la un momendat sl in atech la dr,insa [utin timp fiindca nu prea intram in clanuri,acum mi-am facut propriul clan cu un prieten si cand mi se va repara pc-ul vom incepe recrutari si vom baga clanul pe forum(amandoi ne cunoastem de 3 ani de pe un server de hns,si jucam amandoi foarte bine)
kt99anarchy nu-mi spune mie de ore,eu sunt in comunitate de pe 29 iulie 2011 tu esti din 9 ianuarie 2013,si nu am cerut admin direct ca toti nesimtitii,am cerut un slot amarat .Oricum daca te pun sa imi spui regulamentul pe derost nu cred ca il stii pe timp ce eu ti-l spun fara sa il citesc fiindca joc de ceva timp si mereu au fost aceleasi reguli,asa ca ar trebuii sa incheiem subiectul,multumesc de intelegere:).
Nu joc cu acest nick de la inceput..insa pot sa iti spun ca acum 1 an eram cel mai bun de pe dr.tryagain.ro ;). Si lasa-ma cu dumele astea ca ai cerut un amarat de slot.Mai nou se da la 10 ore.Am avut pe 4 servere de dr owner secundar (fara sa donez) si aproape pe orice server pe care am jucat am avut un grad in staff.Deci credema ca stiu ce poate fi inclus intr-un regulament.Dar totusi poate fi adaugat ceva nou pe orice server..de aceea te intreaba in cerere daca l-ai citit.
P.S:Nu ma intereseaza cate ore ai avut pe dr..acesta e drx.
Come back to reality!

Imagine
Costy
Membru
Membru

Cel mai bun de pe dr..cred ca era in momentul in care toti ne lasasem de dr,toti cei care jucam bine si se stiu care:).Nu suport copii astia care sufera in asemenea hal,lasa-mi un mesaj cu skype-ul tau si daca ai microfon vorbim acolo sau cu facebook-ul tau,chiar a-si vrea sa te cunosc,am incheiat discutia..momentan:).
Kta99Anarchy
Membru
Membru

Costy scrie:Cel mai bun de pe dr..cred ca era in momentul in care toti ne lasasem de dr,toti cei care jucam bine si se stiu care:).Nu suport copii astia care sufera in asemenea hal,lasa-mi un mesaj cu skype-ul tau si daca ai microfon vorbim acolo sau cu facebook-ul tau,chiar a-si vrea sa te cunosc,am incheiat discutia..momentan:).
Cica ne lasasem toti de dr:)) Tu te compari cu cei buni ma? Vai de capu' tau.Am doar o intrebare...Ai auzit de ClaSsico?Raspunde-mi in pm.Si auzi-l cica sufar.Am dat contra utilizand 2 motive bune.Esti prea infantil si frustrat lasa-te.

P.S: N-a zis degeaba bogdan ca esti praf.
Come back to reality!

Imagine
Încuiat

Înapoi la “Arhiva forum”