Regulament Oficial [Romana]

Arhiva forumului

Moderatori: Moderator Global, Administrator

razvansoare
Membru
Membru

:welcome:
- Fiecare jucator are obligatia de a cunoaste si a face cunoscute aceste reguli atat pe server cat si pe forum .
- Este interzis limbajul obscen, injuriile si jignirile la adresa jucatorilor si mai ales a adminilor de pe server , gag 5 minute / kick / ban temporar , in functie de gravitatea problemei.
- Respectati adminii care sunt prezenti pe server si ceilalti participanti la joc !
- Jucatorii nu au voie sa poarte ca nume injuraturi, obscenitati, jigniri la adresa altor jucatori sau admini, reclame de orice fel, site-uri cu continut obscen, sau orice alte derivatii ale acestora , se pedepseste cu ban de la 120 la 0 minute , in functie de gravitatea problemei.
- Este interzisa folosirea codurilor , script-urilor de aim , wall etc. , se pedepseste cu ban permanent.
- Codati se raporteaza folosind say_team@ (u@) . Folosirea chat-ului principal pentru mesaje destinate exclusiv adminilor se pedepseste cu gag 5 minute.
- Nu comentati hartile care se joaca si nu cereti insistent schimbarea lor.
- Nu cereti explicatii adminilor pentru ban-urile date de ei. Acest lucru este facut de Owneri.
- Awp-ul pe hartile mici nu este permis (ex : fy_snow etc).Sau pe awp_bycastor , armele din casa. - > slay/kick/ban 10 minute.
- Nu folositi microfonul in timpul jocului , se pedepseste cu Kick/Ban 10.
- Este interzis sa jucati pe Software , se pedepseste cu ban 0 deoarece este considerat cod.
- Jocul este free game in limita bunului simt.
- Inselatoriile de orice fel se pedepsesc cu ban .(ex. daca va dati fete , va dati owneri etc.)
- Nu aveti voie cu Anti - SS !
- Pe he_tennis/he_tennis2 nu mai aveti dreptul sa cumparati arme,cine cumpara slay/kick/ban 10 minute - Atentie pe mapele de he_tennis - he_tennis2 , unde se afla awp si scout , aveti voie sa le luati(EXCLUS SA CUMPERI ARME - Doar sa le iei de sus).
- Nu aveti drept-ul sa spuneti pe chat-ul playerilor/adminilor , unde se afla Ct-ul / Terorist-ul !(EXCEPTIE : Aveti voie sa ziceti doar unde se afla bomba/ostatecii!!!) se pedepseste cu kick - maxim ban 10 minute - in cazul adminilor - suspend.
- Scutul este Permis!
- Rush / Panda se face doar in limita bunului simt(ex: vi o data de 2 ori hai maxim 3 ori dar mai va calmati si voi) - slay/kick
- Abuzul de buy (ex : este harta cs_assault , un T ia in continuu bombe(Nu este permis ) ! - slay/kick.

Atentie!

Adminii sunt mai presus decat playerii din punct de vedere ierarhic, astfel orice tentativa de jignire/nerespectare a spuselor lor se pedepseste dupa cum considera admin-ul in cauza (de la gag cateva minute pana la ban permanent).
Imi rezerv dreptul sa modific regulamentul oricand fara instiintare. Continuand sa joci pe server esti automat de-acord cu orice regula adaug/scot.
Nu ai nici un drept sau vreo libertate pe acest server, termenul de libertate are doar semnificatia impusa de mine, eu decid ce poti face si ce nu.
Nu ai voie sa pretinzi ca ti se cuvine ceva sau ca avem vreo obligatie fata de tine.
Faptul ca joci aici e un privilegiu si am tot dreptul sa te privez de acesta cand doresc eu, fara sa am nevoie de motive.

Acest regulament il poti sterge sau il poti folosi ! Regulamentul pt admini il faci tu !
Încuiat

Înapoi la “Arhiva forum”