CloudOn, alternativa la MicrosoftOffice pentru iOS si Andoid

Arhiva forumului

Moderatori: Moderator Global, Administrator

Avatar utilizator
*AnDrEy^
Membru
Membru
Mesaje: 3161
Membru din: 30 Iun 2011 17:45
Cunostinte CS: Bune
Detinator Steam: Da
CS Status: Atech>Clan
Localitate: Bistrita
Contact:

Se tot zvonește de ceva vreme că Microsoft se pregătește de lansarea unei versiuni a suitei Office dedicată smartphone-urilor și tabletelor, mai exact, sistemelor de operare iOS și Android. Iată însă că timpul trece iar MO nu mai apare. Dar cine mai așteaptă după Microsoft, CloudOn este deja aici!

Imagine

Cu fiecare zvon nou despre lansarea unei versiuni de Microsoft Office pentru iOS și Android, presupusa dată de lansare se amână. De la luna noiembrie a anului trecut s-a ajuns la luna martie a acestui an (care apropo, a trecut deja) ca acum să aflăm că lansarea nu va avea loc mai devreme de finalul anului viitor.

Cei de la Microsoft recomandau în mod ipocrit și aproape jignitor că ar trebui să folosim SkyDrive drept suită Office, deși știu și ei foarte bine că această aplicație permite doar vizualizarea de documentelor Office, nu și editarea lor.

Așteptarea aceasta devine deja plictisitoare și inutilă. Soluția? Aplicația Office CloudOn este deja disponibilă atât pe iOS cât și pe Android și este chiar gratuită. CloudOn permite editarea de fișiere Word, Excel și Powerpoint pe toate dispozitivele mobile ale celor două sisteme de operare amintite. Un alt mare plus al acestei aplicații, este integrarea ei cu diverse servicii cloud precum Dropbox, Google Drive, Box și chiar SkyDrive.

CloudOn oferă cam tot ceea ce ar putea oferi o eventuală aplicație Office a celor de la Microsoft, iar pe alocuri, poate chiar mai mult. Un alt mare plus este interfața ribbon, care nu presupune niciun fel de adaptare din moment ce este asemănătoare cu versiunea desktop a MO.

Nu știm ce va include aplicația Office a celor de la Microsoft, dar momentan este mai puțin important pentru că CloudOn este aici, e gratuită și pur și simplu funcționează.
Încuiat

Înapoi la “Arhiva forum”