UnBan BeRcU

Arhiva forumului

Moderatori: Moderator Global, Administrator

Încuiat
BeRcU
Membru
Membru

[ Nickname cu care jucai ] : BeRcU
[ IP-ul dumneavoastră ] : 86.122.216.64
[ Admin-ul de la care ai primit ban ] : Admini online in momentul acela erau : Musky9 & aRpad nu stiu care mia dat ban
[ Ora şi data primirii banului ] : 18.04.2011 / 11:25
[ Dovadă ] : POZA
[ Alte precizări ] : Poi nu inteleg motivul banului, nu mi-a fakut poze/demo k sa aiba dovada ka sunt codat..Nimik nimik..si in plus mi-a dat si blind..
MULTUMESC
baca
Membru
Membru

probabil ca ai facut frag dupa blind :)
>>LOL vad eo bine in screen :O (1)Crappy (RADIO) Fire in the hole! :O:O
-Quick. Imagine Baca

Crappy Imagine baca^
0ana Imagine baca^
baca^ Imagine J@cki
Crappy
Membru
Membru

BeRcU scrie:[ Nickname cu care jucai ] : BeRcU
[ Admin-ul de la care ai primit ban ] : Admini online in momentul acela erau : Musky9 & aRpad nu stiu care mia dat ban
[ Alte precizări ] : Poi nu inteleg motivul banului, nu mi-a fakut poze/demo k sa aiba dovada ka sunt codat..Nimik nimik..si in plus mi-a dat si blind..
MULTUMESC
ce dovada mai clara vrei cand modul de a detecta wall'ul e activat si era evident ca tragi prin pereti si nu la nimereala , direct pe el puneai tinta ...
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Chuby
Membru
Membru

Crappy scrie:
BeRcU scrie:[ Nickname cu care jucai ] : BeRcU
MULTUMESC
ce dovada mai clara vrei cand modul de a detecta wall'ul e activat si era evident ca tragi prin pereti si nu la nimereala , direct pe el puneai tinta ...
Mda... Mai ai si tupeul sa vi sa faci cerere unban. Omg. :-SS
Imagine
Nikki
Membru
Membru
Detinator Steam: Nu

ce pervers esti joci cu numele lu crappy ba??
DACA ti-am fost vreo data de ajutor, multumeste-mi cu +1 rep...

Imagine
BeRcU
Membru
Membru

Nu jok cu numele la nimeni...Ma la faza cand l-am luat pe ala cand sa dus la grenada l-am vazut cand sa dus..Si fa-mi fratele meu poze sau demo..Tu dai ban ca ti se pare tie..Uite aja pierdeti reputatia Sv ku admini k tn ma...
Nikki
Membru
Membru
Detinator Steam: Nu

BeRcU scrie:Nu jok cu numele la nimeni...Ma la faza cand l-am luat pe ala cand sa dus la grenada l-am vazut cand sa dus..Si fa-mi fratele meu poze sau demo..Tu dai ban ca ti se pare tie..Uite aja pierdeti reputatia Sv ku admini k tn ma...
Eu ma?? eu nici n-am fost pe server cand a fost aRpad
DACA ti-am fost vreo data de ajutor, multumeste-mi cu +1 rep...

Imagine
SlipKNoT
Membru
Membru

Frate sunt numai codati .... nici nu mai zic cum pe server ,daca nu ne ocupam noi de ei atunci cine ? Din cate am inteles din ce a spus Crappy (Nu stiu daca am inteles eu bine) pe server este AntiWall asa ca nu ai cum sa comentezi daca modul era activat.
BeRcU
Membru
Membru

Ce antiwall ma sunteti nebuni..Daca erea aja ceva imi datea SV ban automat..Cu poze cu tot...SI in al doilea rand nu are cum sa fie aja ceva..Ca dak tragem la nimerea prin peret si atingem un adversar luam ban ..Intelegi..
musky9
Membru
Membru
Detinator Steam: Da
CS Status: online

ai grija cum vorbesti aicea vorbesti frumos nu esti la tine acasa
ai grija
SlipKNoT
Membru
Membru

Bai inteligentule pai asta inseamna AntiWall defapt nu ai cum sa nimeresti pe cineva cu un glont prin ditamai zidul, deci nu iei ban pe degeaba fiindca nu cred ca iei ban daca dai printr-un zid subtire.Am vazut si pe alte server AntiWall si stiu cum functioneaza.
BeRcU
Membru
Membru

:)))))) Cand aveam eu sv de cs nu ereai nascut ma ...
SlipKNoT
Membru
Membru

Ma doaren cot ca ai avut tu sv de cs te fac praf la toate modurile de cs.Ai avut tu in viata ta 1274 cu 124 ? Nu prea cred.
Crappy
Membru
Membru

bercu , modul antiwall era activat , era evident ca ai wall , te'am urmarit 2 ture la rand ... si imi rezerv dreptul da a te bana , era evident si strigator la cer , cum , l'ai nimerit asa de bine de nu stiu cate ori ...
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
AkEd
Fost Administrator
Fost Administrator
Detinator Steam: Da
CS Status: I will frag you ;x

Crappy scrie:bercu , modul antiwall era activat , era evident ca ai wall , te'am urmarit 2 ture la rand ... si imi rezerv dreptul da a te bana , era evident si strigator la cer , cum , l'ai nimerit asa de bine de nu stiu cate ori ...
Liber de la mine ,cand il vedeti orice comanda pe el ! :closed:
Încuiat

Înapoi la “Arhiva forum”