[ Nickname cu care jucai ] : BeRcU
[ IP-ul dumneavoastră ] : 86.122.216.64
[ Admin-ul de la care ai primit ban ] : Admini online in momentul acela erau : Musky9 & aRpad nu stiu care mia dat ban
[ Ora şi data primirii banului ] : 18.04.2011 / 11:25
[ Dovadă ] : POZA
[ Alte precizări ] : Poi nu inteleg motivul banului, nu mi-a fakut poze/demo k sa aiba dovada ka sunt codat..Nimik nimik..si in plus mi-a dat si blind..
MULTUMESC
UnBan BeRcU
Moderatori: Moderator Global, Administrator
ce dovada mai clara vrei cand modul de a detecta wall'ul e activat si era evident ca tragi prin pereti si nu la nimereala , direct pe el puneai tinta ...BeRcU scrie:[ Nickname cu care jucai ] : BeRcU
[ Admin-ul de la care ai primit ban ] : Admini online in momentul acela erau : Musky9 & aRpad nu stiu care mia dat ban
[ Alte precizări ] : Poi nu inteleg motivul banului, nu mi-a fakut poze/demo k sa aiba dovada ka sunt codat..Nimik nimik..si in plus mi-a dat si blind..
MULTUMESC

Mda... Mai ai si tupeul sa vi sa faci cerere unban. Omg.Crappy scrie:ce dovada mai clara vrei cand modul de a detecta wall'ul e activat si era evident ca tragi prin pereti si nu la nimereala , direct pe el puneai tinta ...BeRcU scrie:[ Nickname cu care jucai ] : BeRcU
MULTUMESC

-
- Membru
- Detinator Steam: Nu
Eu ma?? eu nici n-am fost pe server cand a fost aRpadBeRcU scrie:Nu jok cu numele la nimeni...Ma la faza cand l-am luat pe ala cand sa dus la grenada l-am vazut cand sa dus..Si fa-mi fratele meu poze sau demo..Tu dai ban ca ti se pare tie..Uite aja pierdeti reputatia Sv ku admini k tn ma...
Frate sunt numai codati .... nici nu mai zic cum pe server ,daca nu ne ocupam noi de ei atunci cine ? Din cate am inteles din ce a spus Crappy (Nu stiu daca am inteles eu bine) pe server este AntiWall asa ca nu ai cum sa comentezi daca modul era activat.
Bai inteligentule pai asta inseamna AntiWall defapt nu ai cum sa nimeresti pe cineva cu un glont prin ditamai zidul, deci nu iei ban pe degeaba fiindca nu cred ca iei ban daca dai printr-un zid subtire.Am vazut si pe alte server AntiWall si stiu cum functioneaza.
bercu , modul antiwall era activat , era evident ca ai wall , te'am urmarit 2 ture la rand ... si imi rezerv dreptul da a te bana , era evident si strigator la cer , cum , l'ai nimerit asa de bine de nu stiu cate ori ...

-
- Fost Administrator
- Detinator Steam: Da
- CS Status: I will frag you ;x
Liber de la mine ,cand il vedeti orice comanda pe el !Crappy scrie:bercu , modul antiwall era activat , era evident ca ai wall , te'am urmarit 2 ture la rand ... si imi rezerv dreptul da a te bana , era evident si strigator la cer , cum , l'ai nimerit asa de bine de nu stiu cate ori ...