Propunere
Moderatori: Moderator Global, Administrator
-
- Membru
- Detinator Steam: Nu
propun ca in loc de Clubul Tryagain sa fie rangul Helper ca pe alte forum-uri sa fie la fel ca moderatori astept PRO sau CONTRA dar cand ziceti vreau si argument 

Ultima oară modificat 18 Apr 2011 19:51 de către Nikki, modificat 1 dată în total.
-
- Membru
club tryagain a ramas , vip de asemenea , s'a adaugat rangul Helper .

» Te rog nu mai da PRO la o propunere care s-a încheiat.
» Nu am dat Topic Closed pentru că ştiam că o să vin cu o propunere nouă.
» Propun să se scoată aşa zisul CLUB TRYAGAIN şi VIP.
» Nu ştiu nu le văd rostul.
» Cred că sunt destule : Administrator , Moderator Global , Moderator , Helper , Designer , Admin server , Moderator Server , Clan leader.
» Şi astea mi se par prea multe.
» Dacă va fi să se scoată propun astfel :
- cei cu CLUB TRYAGAIN să fie daţi MEMBER şi când cred ei că merită să facă cerere de HELPER şi o să-i privim altfel.
- cei cu VIP (activi) să primească HELPER şi cei care doar ocupă loc să fie daţi MEMBER.
» Sper să nu îmi săriţi în cap şi să regret ce am scris
» Cei care daţi PRO sau CONTRA rog să precizaţi motivul de ce e mai bine de ce nu !
» Nu am dat Topic Closed pentru că ştiam că o să vin cu o propunere nouă.
» Propun să se scoată aşa zisul CLUB TRYAGAIN şi VIP.
» Nu ştiu nu le văd rostul.
» Cred că sunt destule : Administrator , Moderator Global , Moderator , Helper , Designer , Admin server , Moderator Server , Clan leader.
» Şi astea mi se par prea multe.
» Dacă va fi să se scoată propun astfel :
- cei cu CLUB TRYAGAIN să fie daţi MEMBER şi când cred ei că merită să facă cerere de HELPER şi o să-i privim altfel.
- cei cu VIP (activi) să primească HELPER şi cei care doar ocupă loc să fie daţi MEMBER.
» Sper să nu îmi săriţi în cap şi să regret ce am scris

» Cei care daţi PRO sau CONTRA rog să precizaţi motivul de ce e mai bine de ce nu !