• Nick : BeRcU
• Admin :Alexandra
• Ora & Data : 12:21 / 27.07.2011
• Scurta descriere : Deci eream pe sv.si alexandra a aruncat arma luand alta de jos si eu am luat-o pe cea care a arunkat-o ea si fara sa mi-o ceara fara nik mia dat BAN !!!
Multumesc !!!
Reclamatie
Moderatori: Moderator Global, Administrator
- Ribéry
- Membru
- Cunostinte CS: Excelente
- Detinator Steam: Da
- CS Status: Sper ca sa ridicam comunitatea asta!
Dar ma are pe mine martor. Eu am fost de fata .. alexandra a ascuns arma intr-un colt si bercu sa dus si a luato si ia dat ban pe degeaba
REMOVE .

Faceam belele ziua jucam fotbal peste noapte
Cu sticlele marcate la coada la lapte
Si pufaiam carpati pasam intre frati
Iar pe la 15 ani bagam in piept iarba si has
Aici nu suntem la tribunal ca va puneti voi martori.Cererea se face cu poze sau demo asta nu are asa ceva.Eu zic
sa ramana banul si
remove.Respecta ce se cere si apoi revino cu o alta reclamatie.DATI T/C.
PS: Din TOTI care au admine fac pariu ca mai multi de 7 maxim nu stiu regulile.Cum poti sa postezi tu ionut asa ceva pe forum ca ai fst martor si alte porcari de-ale tale cand vezi ca reclamatia nu are poze sau demo?Sincer sa fiu CER REMOVE TIE PT O PERIOADA PANA AI SA INVETI REGULAMENTUL CA NU MERITI ADMINUL SI GRADUL PE CARE IL AI.Nu sunt ciudos pe cineva chear daca am ceva cu el dar tu daca ai ceva cu cineva incerci sai faci rau.Daca nu sti despre ce e vorba uite aici cum faci:
http://tryagain.ro/viewtopic.php?f=141&t=5243
PS: Ce ai cautat tu sa postezi aici fara sa ai vreo legatura cu clanul respectiv.DC?Daca nu sti iti spun eu DE CIUDA CA CINEVA POATE MAI MULT CA TINE SI TU NU.
PS: Ionut dc cereri remove doar la cei care ai ceva cu ei si pe alta parte daca luam toate reclamatiile la rand tu trebuie sa fi martor akolo dc ca din cate ore joc pe zi nu prea te vad on....INTELEG CA FIECARE ARE O VIATA PERSONALA SI CA NU POATE FI ON MEREU DAR CUM SE NIMERESTE CA TU AI FOST MEREU MARTOR CAND SA INTAMPLAT CATE CEVA CAND E VORBA DE CEI CARE NUI SUPORTI SI FACI IN ASA FEL CA SA PIARDA ADMINUL.
PS: SPER CA AKED SAU Raduw0wGP SA IA IN CONSIDERARE CE E SCRIS CU LITERE MARI SI SA NU TREACA CU VEDEREA PESTE ASTA CA SUNT ADMINI VARZA PE SERVER SI NU STIU REGULAMENTUL (CINE POSTEAZA SI COMENTEAZA LA SUBIECTUL ASTA CU "ADMINI VARZA CARE NU STIU REGULAMENTUL" SUNT CEI CARE SE SIMT.

PS: Din TOTI care au admine fac pariu ca mai multi de 7 maxim nu stiu regulile.Cum poti sa postezi tu ionut asa ceva pe forum ca ai fst martor si alte porcari de-ale tale cand vezi ca reclamatia nu are poze sau demo?Sincer sa fiu CER REMOVE TIE PT O PERIOADA PANA AI SA INVETI REGULAMENTUL CA NU MERITI ADMINUL SI GRADUL PE CARE IL AI.Nu sunt ciudos pe cineva chear daca am ceva cu el dar tu daca ai ceva cu cineva incerci sai faci rau.Daca nu sti despre ce e vorba uite aici cum faci:
PS: Ce ai cautat tu sa postezi aici fara sa ai vreo legatura cu clanul respectiv.DC?Daca nu sti iti spun eu DE CIUDA CA CINEVA POATE MAI MULT CA TINE SI TU NU.
PS: Ionut dc cereri remove doar la cei care ai ceva cu ei si pe alta parte daca luam toate reclamatiile la rand tu trebuie sa fi martor akolo dc ca din cate ore joc pe zi nu prea te vad on....INTELEG CA FIECARE ARE O VIATA PERSONALA SI CA NU POATE FI ON MEREU DAR CUM SE NIMERESTE CA TU AI FOST MEREU MARTOR CAND SA INTAMPLAT CATE CEVA CAND E VORBA DE CEI CARE NUI SUPORTI SI FACI IN ASA FEL CA SA PIARDA ADMINUL.
PS: SPER CA AKED SAU Raduw0wGP SA IA IN CONSIDERARE CE E SCRIS CU LITERE MARI SI SA NU TREACA CU VEDEREA PESTE ASTA CA SUNT ADMINI VARZA PE SERVER SI NU STIU REGULAMENTUL (CINE POSTEAZA SI COMENTEAZA LA SUBIECTUL ASTA CU "ADMINI VARZA CARE NU STIU REGULAMENTUL" SUNT CEI CARE SE SIMT.
- de[Y]an
- Membru
- Detinator Steam: Nu
- CS Status: Go hard .
dudutzi imi place ce ai spus akolo sunt total de acord cu tinedudutzuzi scrie:Aici nu suntem la tribunal ca va puneti voi martori.Cererea se face cu poze sau demo asta nu are asa ceva.Eu zicsa ramana banul si
remove.Respecta ce se cere si apoi revino cu o alta reclamatie.DATI T/C.

Cine are addons de hns dev on foarte bun PM !!!

si eu am primit reclamatie de la ionut aiurea si mai st si akm ramase
- de[Y]an
- Membru
- Detinator Steam: Nu
- CS Status: Go hard .
astia knd au pica pe cineva lupta pana in panzele albe doar lui ala sa i se intample cv rau... 
Nu exista cuvinte sa descriu armonia..
Poate unul singur...ROMANIA...

Nu exista cuvinte sa descriu armonia..
Poate unul singur...ROMANIA...
Cine are addons de hns dev on foarte bun PM !!!

- Ribéry
- Membru
Ba dudutzuzi eu nu stiu daca tu ma stii pe mine dar eu am fost un fost jucator al comunitatii TryAgain si stiu mult mai multe decat tine. Eu cred ca ar trebuii sa taci din gura.

- Ribéry
- Membru
Deci ai luat warn pt triplu post... si oricum alexandra am sa intru cu altnume sa-ti fac ss sa vezi ca nu respecti regulamentu si ai un limbaj de
Taranca...