Nickname player/admin reclamat :[AsII]Skillx, (ceva de genu)
Motivul reclamaţie : copilu da kick intr`una degeaba , nu stie sa foloseasca adminul! face abuz de el + ca e inconstient de ceea ce face , se crede dumnezeu , isi ajuta "amicii" , ceea ce => ca nu a citit regulamentul deoarece in regulament scrie exact ca in joc nu conteaza ca x iti e vecin si y ti-e mama.
Dovezi (screen) : http://www.girlshare.ro/2588691.6 ; http://www.girlshare.ro/2588710.3 ; http://www.girlshare.ro/2588712.5
Alte precizări : cum puteti da admin unor copii inconstienti? deaia se duce srv de rapa!
Ce ai vrea sa pateasca? : remove!
reclamatie admin cu dunga rosie pe buletin
Moderatori: Moderator Global, Administrator

Ultima oară modificat 08 Sep 2011 14:23 de către Omega, modificat 1 dată în total.
stiu ca nu am voie sa scriu in propria cerere , dar uitete la dovezi ! si dupaia trage concluzii!. Mam saturat de toti incompetentii , copii de 13 ani , au luat si ei prima oara admin si sunt Super-Eroi , mai lasati ba si voi desenele in pace drq , prea mult Bleach va strica la cap!!!
Ultima oară modificat 07 Sep 2011 20:29 de către bY^FIRE, modificat 1 dată în total.
Only the strongest survive!

stai tu linistit ce e pe margine , nici daca as aprinde un set de lumanari la biserica nu mi-ar merge
datorita placii video care este foarte mica ... si mai gandestete in prezenta faptului ca nu are acces la kick
.

- -FdQ-SzEn
- Membru
- Detinator Steam: Da
- CS Status: Hns- Impresive
in primul rand kick ul nu poate sa fie justificat . deoarcee nu scrie cine a dat in al doilea rand pe srever se produce un feno,en..Vote kick .In al treilea Devul este o setare ilegala. Ce este peste 101 fps e dev deci setare interzisa . asteptam owneri sa se decida in privinta reclamatiei si in privinta ta.
1 la mana , eu nu pot sa am fps mai mare de 100 fps deoarece am placa video nvidia de 64 mb, in al doilea rand dak esti mop sau kior uitete drq ca am pus cine era admin in acel moment m, in al patrulea rand numa gura e de tine , in al 50lea rand esti si tu in comunitate de 1 sapt si faci gura mare , si 6 Taci drq din gura si priveste dovezile , asculta de 1000 de ori , analizeaza de 100 ori vorbeste o singura data , si tu vb cam prost si mult!

- alx.
- Membru
- Detinator Steam: Nu
- CS Status: Just opening cs!

1.Skillx nu are acces la kick.(are la votekick)
2.In dovezi nu arati ca skillx ti-a dat kick doar ca ai luat kick si ca el era singurul admin.
3.Cum a spus si szen pe server exista fenomenul VOTEKICK adica orice player are aces la votekick iar serverul nu mai da la
vot da kick direct!
4.TU ar trebui sa te folosesti de zicala Asculta de 1000 de ori Analizeaza de 100 de ori si Vorbeste ODTATA!
Atat am avut de spus!
Poti sa lupti si sa pierzi sau sa pierzi oricum , asa ca da-le sa sara!
-
- Membru
idemw3r3w0lf scrie:![]()
1.Skillx nu are acces la kick.(are la votekick)
2.In dovezi nu arati ca skillx ti-a dat kick doar ca ai luat kick si ca el era singurul admin.
3.Cum a spus si szen pe server exista fenomenul VOTEKICK adica orice player are aces la votekick iar serverul nu mai da la
vot da kick direct!
4.TU ar trebui sa te folosesti de zicala Asculta de 1000 de ori Analizeaza de 100 de ori si Vorbeste ODTATA!
Atat am avut de spus!

Niciodata sa spui nu pot!!!

- -FdQ-SzEn
- Membru
1.nu sunt de 1 saptamana in comunitate.
2.Am dreptate cu kick
3. Esti pff rau uitate si tu : Cum imi zici mie ca tu nu poti avea mai mult de 100 fps cand in poza apare mandru 238 fps
hai lasate coi
2.Am dreptate cu kick
3. Esti pff rau uitate si tu : Cum imi zici mie ca tu nu poti avea mai mult de 100 fps cand in poza apare mandru 238 fps

bai retard, daca dai votekick , arata la toti playeri KICK ...ETC? si dau vot , dar tu esti prea inapt ca sa vezi lucru asta si in plus nu dadea ala ca prostu votekick de 10 ori , fi serios, mai gandeste bai piatro

- -FdQ-SzEn
- Membru
baio deci eu imi bag ceva in tine si deja mi se rupe de tine . Ba de cate ori sa zic la prosti ca nu arata nici un vot . da kick automat si nu cu votekick ci cu Vote si numar
Deci clar esti prost rau coaie tu nu meriti respect tu trebe sa fii tarat cu lesa la gat tras de o masina pe un camp cu pietre.
Edit: ai facut post unu dupa altu
Deci clar esti prost rau coaie tu nu meriti respect tu trebe sa fii tarat cu lesa la gat tras de o masina pe un camp cu pietre.
Edit: ai facut post unu dupa altu
Ultima oară modificat 07 Sep 2011 23:19 de către -FdQ-SzEn, modificat 1 dată în total.