Prezenta + antrenament !

Arhiva forumului

Moderatori: Moderator Global, Administrator

ruN_
Membru
Membru
Detinator Steam: Da

Dati un reply daca mai traiti si daca sunteti de acord sa tinem un antrenament Sambata 2.feb.2013 , 19:00 ! Sau Duminica 3.feb.2013 , 18:00 !
Imagine
Razvan
Membru
Membru
CS Status: Steam ON

Mai bine am da un meci , sa vedem ce mai stim , ca doar suntem profesionisti , nu ne incurcam la scheme :)
f!N@L
Membru
Membru

Nu inteleg de ce nu iti convine sa faci antrenament . In fine :-j

O sa vin .
ruN_
Membru
Membru

- Razvanel..facem iar la meci cum am facut si la ultimele 2 ,tot asa dupa pauza.. vedem ca nu stim nimic si ne-o luam, incepem sa ne contrazicem si sa ne certam... ne enervam si iar nu mai facem nimic cateva saptamani :)) Eu zic sa facem un atrenament si va rog sa jucati CS cel putin 1h pe zi..si eu am inceput dinnou sa joc , macar o harta..doar sa nu va mai iesiti din mana .
Imagine
Robert
Membru
Membru

dap. si eu mai joc asa, cate putin, cate putin.
la CT cred ca deja stim poztiile si oricum, le mai schimbam si pe alea din mers ... ar fi schemuta aia cu x lasat liber (am vazut eu la GO =)) )
si la terro sa invatam sa facem rotatie cand trebuie :) ca noi dam inainte ...
sa vedem ce-o iesi.
Imagine
hNz1
Membru
Membru

Prezent :))
O sa vin :D
Steam:nExT11211
Messenger:valentin_napolitana
Robert
Membru
Membru

Robert scrie:dap. si eu mai joc asa, cate putin, cate putin.
la CT cred ca deja stim poztiile si oricum, le mai schimbam si pe alea din mers ... ar fi schemuta aia cu x lasat liber (am vazut eu la GO =)) )
si la terro sa invatam sa facem rotatie cand trebuie :) ca noi dam inainte ...
sa vedem ce-o iesi.
in legatura cu rotatia.. stiti ca am dat noi votul ala pentru cj... atunci ar trebui sa fim atenti la ala cand da un need backup sau scrie in chat.. si facem rotatia :) doar ca va trebui s-o exersam pe mai multe mape ca sa stim unde mergem cand facem asta...
si propunerea aia a mea cu costumele ? adica sa fie doar cj-ul diferit :) sa stim dupa cine ne luam la terroristi...
ma, cu tot ce-am propus si eu si voi, am putea juca foarte organizat... trebuie doar sa fim seriosi :))
Imagine
ruN_
Membru
Membru

- Vad ca suntem doar noi 5...o lasam pe maine seara, incercati sa-i mai contactati si pe ceilalti..eu am incercat pe steam pe agp si cgp dar nu erau..
Imagine
hNz1
Membru
Membru

ruN_ scrie:- Vad ca suntem doar noi 5...o lasam pe maine seara, incercati sa-i mai contactati si pe ceilalti..eu am incercat pe steam pe agp si cgp dar nu erau..
deci ramane maine?
Steam:nExT11211
Messenger:valentin_napolitana
ruN_
Membru
Membru

- Da da..maine ora 18:00 !!!
Imagine
Razvan
Membru
Membru

Ma rog,daca aveti nevoie de antrenament pentru a repeta miscarile ... problema voastra , eu ziceamca se poate si fara , ca nu suntem boti , dar lasa asa ca voi , sa facem antrenament
Robert
Membru
Membru

ruN_ scrie:- Da da..maine ora 18:00 !!!
sper sa pot veni maine... pe 5 februarie e ziua lui unchiu'meu, dar noi le sarbatorim in weekend pentru ca are lumea treaba in timpul saptamanii... :)
razvanele, nu e de pozitii ma ... eventual sa facem strategia 2 pe defensiva in caz ca nu tinem bine cu cea clasica :) si cum am zis, trebuie neaparat sa invatam ROTATIA
Imagine
Razvan
Membru
Membru

pai ce pana mea e asa complicat frate , il vedeti acolo dati need backup enemy stoped si venim , ziceti pe say_team cati ati vazut,unu ramane in spate , altu ataca pana mea , va zic eu ce si cum :)
Robert
Membru
Membru

pai aia e ma, dar trebuie sa facem putin ruta de rotatie :) ca nu merge doar asa ...hai rotatie :) si neaparat sa folosim aia cu costumele... chiar e utila daca folosim "conducatorul de joc" :)
Imagine
ruN_
Membru
Membru

- Problema e alta..doar 4-5 intram pe forum..restu .. de unde sa stiu agp sau cgp de faza cu costumele?
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Arhiva forum”